Un cabinet cardiologie Bucuresti ca in afara

Romanii care jinduiesc dupa policlinici ca in afara nu si-au pierdut patriotismul, ci tin asa de mult la sanatatea lor, incat doresc sa fie siguri ca in cazul in care se vor imbolnavi, vor fi ingrijiti si in policlinicile din Bucuresti la fel cum ar fi in cele de la Viena, Roma, Istambul sau Paris.

Ca acest vis sa devina realitate este nevoie de:

-o policlinica spatioasa cu multe cabinete si specializari, specializari care sa acopere intreaga nevoie a pacientilor de controale, investigatii si terapii.

-o multime de aparate cu care se pot monitoriza: tensiunea, cantitatea de zahar din sange, pulsul;

-echipamente de diminuare a durerii fara interventii chirurgicale sau medicamente;

-personal bine pregatit, capabil sa opereze cu aceste echipamente si aparate, sa interpreteze rezultatele si sa prescrie tratamente sau terapii alternative.

Din fericire pentru romani, exista cabinet cardiologie Bucuresti in statele civilizate ale lumii si acesta functioneaza in cadrul Policlinicii Baba Novac.

Daca in spitalele renumite, la cardiologii cunoscuti pe plan national se ajunge cu dificultate, fiind necesara o recomandare prealabila, la cabinetul prezentat mai sus poate ajunge oricine doreste, parcurgand urmatoarele etape simple:

  1. Ia un dispozitiv conectat la internet;
  2. Intra pe site-ul unitatii medicale prezentate;
  3. Se informeaza despre serviciile pe care le poate solicita reprezentantilor clinicii;
  4. Completeaza atent formularul online de solicitare a programarii. Utilizatorii site-ului au libertatea de a completa campurile formularului dupa dorinte si o alta mentiune care se impune sa fie facuta este aceea ca datele personale sunt securizate.

La clinica prezentata mai sus se pot prezenta atat adultii cu probleme cardiace, cat si copiii adusi de parintii lor, fiindca mai nou, exista si cabinet de cardiologie pediatrica.

Pe cat este de mic acest organ care intretine viata, pe atat este de complicat, iar bolile sale pot afecta vasele de sange, muschiul inimii, circulatia sangelui in organism.

Oamenii trebuie sa stie din timp ca este cazul sa se prezinte la cardiolog in momentul in care se confrunta cu una dintre problemele enuntate mai jos:

-stare de oboseala. La cel mai mic efort, organismul se simte epuizat. Nu este deloc placut pentru o persoana care a fost sanatoasa sa oboseasca la fiecare pas.

-dureri in piept de mica sau mare intensitate. Si acestea sunt suparatoare, mai ales ca vin la pachet cu alte simptome.

-dificultati in respiratie. Nimic nu este mai rau decat sa simta cineva ca ramane fara aer.

-mainile si picioarele reci si avand o nuanta violacce. Acestea sunt semne care indica o circulatie periferica deficitara. Sunt persoane care au mainile reci aproape tot timpul.

-palpitatii, senzatia ca inima bate asa de repede, incat este pe punctul de a iesi din piept.

-tusea aceea seaca de natura cardiaca.

-ameteala, instabilitate.

Corpul uman spune de cate ori se simte nedreptatit sau inconfortabil, iar posesorul lui trebuie sa fie receptiv la toate semnele cat nu este prea tarziu.

Investigatiile complete de la policlinica Baba Novac se fac fara internare, cat mai rapid cu putinta, in conditii de maxima igiena si securitate.

Formularul de solicitare a programarii ii da clientului posibilitatea de a selecta data la care doreste sa vina la clinica pentru consultatie.

In unitatile medicale de stat, data programarii este de cele mai multe ori impusa, iar pentru angajati este foarte greu sa se invoiasca de la serviciu.

La unitatea medicala prezentata mai sus, oamenii pot completa formularul cu data la care sunt liberi sau dupa intoarcerea de la serviciu, avand in vedere faptul ca se lucreaza de luni pana vineri, de la ora 8 pana la ora 20.

In acest loc exista un centru de recuperare medicala dotat cu echipamente de gimnastica medicala, dar si cu dispozitive care scapa de dureri si ajuta la regenerarea tesuturilor.

Masajul intretine sau reda frumusetea, dupa caz, diminueaza durerea si optimizeaza circulatia sangelui. Este asa de relaxant sa stea cineva pe un cearsaf alb, sa isi goleasca mintea de griji si sa i se maseze spatele cu multa pricepere sau sa i se aplice dispozitive calde pe locul dureros ori pentru ca semnul unei operatii sau al unui accident sa dispara in timp!

Cine nu ar fi dispus sa plateasca aceste servicii aflate la indemana si sa se bucure de efectul lor calmant? Uneori oamenii cauta un masaj la hotelul la care solicita cazare si abia asteapta sa vina din nou vremea concediilor.

Acum sedintele de masaj sunt la o statie-doua de metrou distanta de casa, iar tratamentul cu microunde are un efect miraculos asupra pacientului.

Policlinica Baba Novac reprezinta o oaza de rasfat pentru cei care vin aici pentru investigatii, tratamente sau recuperare. Aici isi gasesc alinare pacientii cu afectiuni cardiace, cu boli de piele, cu afectiuni reumatice si boli digestive sau de nutritie.

Clinica a fost gandita pentru nevoile tuturor oamenilor care au nevoie sa scape de dureri, sa faca miscare controlata, sa stie adevarul despre modul in care functioneaza inima lor.

De luni pana vineri, de la ora 8, pana la ora 20, specialistii de la aceasta policlinica stau la dispozitia tuturor celor care au nevoie, sa le aline suferinta sau sa le ofere o doza de rasfat.

In prezent, inca mai sunt valabile promotiile din luna septembrie, acesta fiind un motiv in plus pentru a face o programare.

Apartinatorii iubitori ii pot aduce pe cei dragi la aceasta policlinica sa se faca bine si sa se bucure de viata.

Bunicii si parintii merita sedinte de masaj pentru durerile lor reumatice, terapii cu microunde ca durerea sa fie alungata din trupurile lor istovite de munca.