Gaseste aici un portofoliu pentru adevaratii profesionisti!

 

Stilul de viata al oamenilor din ziua de astazi este agitat. Deseori ne trezim ca ne luptam sa ne echilibram viata profesionala si cea personala in acelasi timp. Oamenii care lucreaza la startup-uri se confrunta cu aceasta dilema mai des decat cei consacrati. Deci, daca sunteti un comerciant cu amanuntul si doriti sa va extindeti afacerea printr-un magazin de comert electronic online, fara bataile de cap de a conduce magazinul pe cont propriu, mai bine angajati o companie de dezvoltare. Va poate oferi cea mai buna experienta profesionala necesara. Modelul de portofoliu creare-magazinonline.ro, ofera garantie si siguranta!

Comertul electronic mobil este valoros si in ochii companiilor de dezvoltare. Companiile de comert electronic pot ajuta la eficientizarea afacerilor pe o baza larga. Ofera clientilor confortul de a accesa produsele online, oricand doresc si de oriunde, doar folosind smartphone-ul lor. Prin urmare si companiile de dezvoltare lucreaza din greu in aceasta directie pentru a oferi clientilor solutii mobile, cat mai repede posibil.

Impresia initiala pe care o are site-ul in mintea clientilor este cea care ii face sa ramana sau sa paraseasca site-ul. Pentru cei nestiri, un design simplu care este usor de navigat si care nu provoaca prea mult utilizatorul este usor de utilizat.

Motoarele de cautare sunt, de asemenea, mult mai inteligente, asa ca atunci cand acceseaza cu crawlere site-ul vostru, ele verifica si cat de usor este sa navigati prin site si este aspectul suficient de simplu pentru a fi urmarit sau nu. De asemenea, utilizatorii doresc sa revina daca site-ul vostru are un design atractiv si este suficient de simplu pentru a naviga prin layout.

Utilizarea imaginilor de inalta rezolutie, a culorilor atractive si a descrierilor de produse usor de citit fac ca designul site-ului web sa fie mai semnificativ. De asemenea, incercati sa utilizati mai multe videoclipuri si infografice, care ofera utilizatorilor informatii utile fara a fi nevoie sa parcurgeti un text intreg de 1000 de cuvinte.

Companiile de dezvoltare inteleg fluxul de lucru in ceea ce priveste aspectele tehnice necesare. Conform standardelor de comert electronic, ei stiu ce tip de cel mai bun software este disponibil in prezent acolo. Durerile de cap pot fi reduse mult daca puteti angaja o companie profesionala de dezvoltare web care va poate ajuta pentru a aduce functii creative la masa. Daca alegeti un dezvoltator local, este posibil ca acesta sa nu aiba informatii despre cele mai recente tendinte ale pietei.

Compania de dezvoltare poate colabora cu clientul pentru a le oferi caracteristicile adaptate in mod special cerintelor sale de afaceri. Dezvoltatorii au capacitatea de a face site-ul suficient de prietenos si de a adauga, de asemenea, gadget-uri esentiale pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru clienti.

Astazi exista o multime de moduri cu care un utilizator interactioneaza si revine companiei sa se asigure ca site-ul functioneaza fara probleme pe toate platformele. De asemenea, pe masura ce dispozitivele se schimba, caracteristicile variaza in ceea ce priveste modul in care utilizatorul interactioneaza cu platforma de pe acel dispozitiv anume. Prin urmare, compania de dezvoltare a comertului electronic va poate ajuta sa dezvoltati un site web care ofera utilizatorului cele mai bune functii pe toate platformele.

Numarul persoanelor care cumpara ceva de pe o platforma de comert electronic este in continua crestere. Ei doresc expertiza unui agent de vanzari in magazin si comoditatea de a primi livrarea la usa lor. O platforma de comert electronic ar trebui sa aiba capacitatea de a oferi ambele. Comertul  electronic ar trebui, de asemenea, sa aiba capacitatea de a oferi utilizatorului posibilitatea de a face cumparaturi oriunde, oricand, fara niciun inconvenient.

Scopul principal al dezvoltarii site-ului web sau a aplicatiei este de a se asigura ca functioneaza corect si are aplicatii pe piata mai larga. De asemenea, trebuie sa retineti ca site-ul sau aplicatia voastre sunt optimizate pentru toate cele mai recente tendinte SEO. Pe langa toate acestea, designul site-ului web simplu si clar atrage si utilizatorii ce pot gasi cu usurinta informatiile pe care le cauta. Designul orientat catre utilizator ofera site-ului vostru un avantaj in comparatie cu concurenta.

Compania de dezvoltare lucreaza pe cont propriu intregul proiect, astfel incat managerul de proiect din partea clientului nu trebuie sa fie implicat in multe chestii de dezvoltare. In schimb, acestia se pot concentra pe dezvoltarea de strategii privind utilizarea platformei dupa ce aceasta a fost dezvoltata pe deplin. Acest lucru face ca procesul sa fie adecvat din punct de vedere al dezvoltarii, iar fluxul este suficient de simplu, astfel incat nimic sa nu fie ratat in graba.

Este firesc sa folositi o abordare din interior in afara atunci cand vine vorba de marketing. La urma urmei, va plac produsele si serviciile, asa ca s-ar putea sa va ganditi cine mai bine sa le promoveze. Raspunsul este cineva responsabil cu crearea, livrarea sau vanzarea acestora. Dar uneori este mai bine sa obtineti o perspectiva din exterior, care este exact ceea ce poate oferi o agentie. Cineva care nu este atat de strans legat de marca voastra va putea oferi idei noi care provin din perspectiva clientului – la urma urmei, acesta poate fi cineva caruia incercati sa-i vindeti, nu?

O agentie de marketing pentru comert electronic va poate ajuta sa identificati defectele pe care poate nu le-ati vazut inca in strategia de marketing. De exemplu, una dintre tendintele majore pe care companiile de comert electronic nu le folosesc este marketingul pe retelele sociale. Imbunatatirea acoperirii sociale a companiei voastre prin site-uri precum Facebook sau Instagram poate avea un impact urias asupra gradului de cunoastere a brand-ului. Prin marketingul pe retelele sociale, veti obtine mai multe informatii si veti fi vazut de mai multi oameni. Pe scurt, o agentie de marketing pentru comertul electronic va va ajuta sa iluminati orice puncte oarbe pe care le aveti in strategia voastra de marketing.