Metalo Plast shop garanteaza calitatea produselor de marochinarie

Incaltamintea si gentile sunt obiecte indispensabile si iubite de doamne. Multe persoane detin colectii intregi de perechi de pantofi si schimba gentile in acelasi timp cu tinutele. Se pare ca moda a avut dreptate anuland regula conform careia geanta sa fie asortata la pantofi, fiindca se obtin combinatii de vis, asortand gentile la bluze, la nuanta rujului, la culoarea ochilor sau a parului, la geaca sau la fusta.

Cand aleg o geanta pentru dama, cunoascatoarele nu se uita numai la aspectul ei si la calitatea materialului din care este facuta, ci analizeaza atent accesoriile metalice pentru marochinarie care fac diferenta intre o geanta de calitate premium si una de calitate inferioara.

Este esential ca fermoarul care asigura inchiderea sa fie de calitate premium, asa cum sunt toate produsele metalice pentru marochinarie din  stocul Metalo Plast shop.

Fermoarul tine geanta inchisa, ca in autobuz sau la inghesuiala, raufacatorii sa nu sustraga lucruri din ea. Persoana care isi tine geanta cu responsabilitate va sesiza orice miscare sau zgomot dubios.

Este posibil ca din neatentie geanta sa se rastoarne si sa nu mai ramana in pozitie verticala. Gratie aceluiasi fermoar lucrurile din ea nu se pierd.

Fermoarul are rolul de a securiza bunurile din geanta si cand ploua. In lipsa lui, apa intra in geanta si uda banii, actele, telefonul mobil.

Cunoscatorii stiu ca fermoarele metalice, din nichel, cum sunt cele din magazinul prezentat mai sus sunt superioare celor din alte magazine care crapa cand sunt inchise si nu mai pot fi reparate.

De asemenea, cand fermoarul nu este bun, ii cad dintii, prinde captuseala si posesorul gentii nu mai poate sa scoata din ea actele sau banii necesari.

Atelierele de marochinarie isi fac aprovizionarea cu: fermoare metalice, catarame, blocatori snur, carabina poseta, catarama reversibila sau ata cerata de pe site-ul magazinului prezentat mai sus.

Multe dintre aceste accesorii sunt utile in orice gospodarie, dar persoana care plaseaza comanda trebuie sa stie ca valoarea minima a acesteia trebuie sa fie de 75 de lei. O alta oportunitate se refera la asigurarea transportului gratuit la comenzi minime de 350 de lei.

Un atelier de marochinarie trebuie neaparat sa colaboreze cu Metalo Plast shop pentru ca:

  1. Se pot plasa comenzi online, economisindu-se timp si alergatura. Marochinerul nu are timp sa alerge din magazin in magazin, sa compare produsele sau sa revina in magazin, cand sunt aduse produsele de care are nevoie la atelierul sau.
  2. Produsele sunt variate si de calitate premium. In stoc se afla: o gama larga de accesorii metalice pentru marochinarie, piele artificiala, captuseala, tesaturi, tesatura tip Cordura si ata cusut.
  3. Preturile sunt oneste raportate la calitatea produselor.
  4. Marfa este livrata la adresa specificata in formularul de comanda in cel mai scurt timp, iar la comenzi de cel putin 350 de lei, livrarea este gratuita.

Pielea naturala este un material care are un comportament prietenos fata de om si datorita finetii sale este preferat altor materiale. Pentru ca un material asa de bun sa fie pus in valoare se impune ca in atelierele de marochinarie in care se realizeaza produse din piele, accesoriile sa fie foarte bune.

De pilda, o geanta din piele naturala este mai scumpa decat una din piele ecologica, dar in timp ce prima isi pastreaza aspectul mult timp, cea din piele ecologica se scorojeste si necesita inlocuire.

In general, lumea alege geanta din piele ecologica din doua considerente:

  1. ecologice. Se gandeste ca au fost ucise animale ca din pielea lor sa se confectioneze genti, curele, portofele, geci. Rationamentul nu este cel corect fiindca este posibil ca acel animal sa fi fost sacrificat fiindca era bolnav si in acest fel sa fie scapat de chinuri. La fel de posibila este sacrificarea lui pentru carne, iar pielea a fost utilizata, sa nu se piarda nimic.
  2. de pret. Nici aceasta alegere nu este eficienta pentru ca o geanta de piele poate fi purtata 2-3 ani, in timp ce o geanta din piele ecologica necesita schimbare dupa 4-5 luni, prin urmare se ajunge cam la aceeasi valoare.

Pielea naturala este un material elegant, fin, scump, prelucrat cu efort si este pacat sa fie irosit prin utilizarea unor accesorii care sa se strice inaintea ei.

Din aceste motive a aparut pe piata magazinul prezentat mai sus care doreste sa puna in valoare si materialele de calitate superioara din care se fac produse de marochinarie, dar si munca si arta specialistului, livrand cele mai bune accesorii.

Anumite curele parca ar fi obiecte de arta. Cu toate acestea, daca nu au o catarama buna, nu vor putea fi niciodata utilizate.

4008G/CATARAMA CONFECTII -36mm*-/GOLD LIGHT/”6E8  costa 9, 24 de lei si pe desen sunt prezentate dimensiunile acesteia.

Posetele sunt infrumusetate cu 2960/LANT OTEL POSETA-11mm*2.8/NICHEL/”7G8  care costa 9, 24 de lei si care este rezistent, mentinandu-si aspectul de nou mult timp.

Uneori modelele simple sunt infrumusetate cu o catarama, cu un lant care poate inlocui bareta de pe umar. Toate aceste strategii fac ca aspectul produsului de marochinarie sa fie cat mai atractiv.

Este bine de stiut ca magazinul prezentat mai sus are peste 100 de clienti permanenti si se intelege gradul de satisfactie al acestora, daca au ramas fideli si nu cumpara din alt loc accesoriile.

Magazinul isi desfasoara activitatea de 30 de ani pe piata din Romania, dar se cuvine sa fie subliniat faptul ca la cei 100 de clienti permananti din tara se adauga multi parteneri straini.

Receptiv la nou acest furnizor de accesorii marochinarie aduce in tara tot ce apare nou pe piata internationala.