De ce trebuie sa te… concentrezi atunci cand alegi concentratia potrivita a unui ulei CBD?

Metodele moderne si neconventionale prin care poti sa iti tratezi problemele de sanatate au devenit tot mai populare atat in Romania, cat si in restul lumii. In special tratamentele pe baza de extracte de plante au capatat o popularitate extrem de ridicata in ultimii ani, fiind recunoscute tot mai larg efectele lor pozitive. Este si cazul canepii, planta pe care oamenii au utilizat-o inca din cele mai vechi timpuri pentru efectele sale relaxante si de ameliorare a unor afectiuni foarte variate.

Un produs aflat la tot mai mare cautare si integrat in tot mai multe produse cosmetice si suplimente alimentare este reprezentat de uleiul de canepa. Denumit, in sens larg, ulei CBD, acest produs disponibil si la Legalizeit ofera o multime de beneficii si poate ajuta la combaterea unei game foarte largi de afectiuni fizice si psihice. Pentru ca uleiul sa fie cu adevarat eficient, este foarte important sa il alegi tinand cont si de concentratia pe care o are acesta. Iata ce trebuie sa stii despre cum trebuie efectuata aceasta alegere!

Cum gasesti concentratia optima a unui ulei CBD?

Pentru a putea sa isi indeplineasca rolul pentru care l-ai achizitionat, uleiul de canabis trebuie sa contina o anumita concentratie de substanta activa. Nu exista o doza general valabila, aceasta fiind influentata de gravitatea simptomelor, precum si de specificul afectiunii pe care doresti sa o tratezi.

Poti alege concentratia, in functie de greutatea ta corporala si de afectiunile pe care le ai de tratat. Aceste criterii trebuie sa fie combinate, pentru ca rezultatul sa fie unul de cea mai buna calitate. Iata ce trebuie sa stii despre ce reprezinta o doza slaba de ulei CBD, una medie si una puternica, in functie de greutatea pe care o ai:

Intre 50 si 60 kg – slaba: 10 mg, medie: 35 mg, puternica: 70 mg
Intre 60 si 70 kg– slaba: 12 mg, medie: 42 mg, puternica: 84 mg
Intre 70 si 80 kg – slaba: 14 mg, medie: 49 mg, puternica: 98 mg
Intre 80 si 90 kg – slaba: 16 mg, medie: 56 mg, puternica: 112 mg
Intre 90 si 100 kg – slaba: 18 mg, medie: 63 mg, puternica: 126 mg
Intre 100 si 110 kg – slaba: 20 mg, medie: 70 mg, puternica: 140 mg
Peste 110 kg – slaba: 22 mg, medie: 77 mg, puternica: 154 mg

ulei cbd

Pentru cele mai comune afectiuni, exista indicatii generale ale expertilor in ulei CBD cu privire la nivelul dozei pe care trebuie sa o utilizezi in tratament. Iata cum arata acestea:

Durere cronica – doza medie sau puternica
Cancer – doza puternica
Anxietate – doza medie sau puternica
Inflamatii – in functie de durere, pana la doza puternica
Epilepsie – doza puternica
Insomnii – doza medie sau doza puternica
Migrene – doza slaba, medie sau puternica, in functie de intensitate
Stare de greata – doza slaba sau doza medie

Acestea sunt doar cateva dintre problemele grave si foarte comune pe care uleiul de canepa te poate ajuta sa le tratezi, insa el poate fi utilizat si fara sa ai astfel de afectiuni. Poti folosi un dozaj slab sau mediu pentru o stare buna de sanatate. Intra pe LegalizeIt.ro si descopera cele mai bune produse pe baza de ulei CBD, care te vor ajuta sa te simti relaxat si calm!