Cum poti sa ii determini pe copii sa petreaca mai putin timp pe internet?

Pentru cei mici mediul virtual prezinta o atractie deosebita. Se uita la animatiile lor preferate, stau cu prietenii pe retelele de socializare (desigur, cei mai mari si care au voie), citesc, fac filmulete cu animalul de companie si ajung sa petreaca foarte mult timp pe internet, pe laptop sau PC. In plus, sa nu mai punem la calcul televizorul si telefonul care le ocupa o alta perioada de timp considerabila. Desi poate sa fie foarte amuzant sa petreci timpul pe internet consecintele asupra sanatatii sunt destul de grave. Nu se vor putea odihni suficient, nu vor putea sa se concentreze, vor avea dureri de cap si posibile probleme cu vederea.

Dar, cum ai putea sa ii determini sa nu mai stea pe internet mult si in acelasi timp sa nici nu para ca esti un parinte foarte restrictiv? Ei bine, raspunsul consta tocmai in activitatile pe care le ai impreuna cu copilul tau.

Alege mijloace de transport electrice pentru o distractie pe cinste

Avand in vedere cat de mult s-au popularizat mijloacele de transport electrice poti sa creezi cu ajutorul lor o serie de activitati distractive. Astfel, nu numai ca ii vei smulge din fata ecranelor, vei si reusi sa te apropii mai mult de ei. Internetul are tendinta de a incuraja sedentarismul dar mizand pe ajutorul oferit in weekend-uri de aceste mijloace de transport electrice vei putea sa ii incurajezi sa faca si alte activitati interesante si distractive.

Daca copii tai sunt deja destul de mari atunci poti investi intr-un hoverboard. Suntem siguri ca sunt familiarizati cu aceste gadget-uri si sunt dornici la randul lor sa le aiba. Cumpara cate unul pentru toti membrii familiei si lanseaza o serie de activitati distractive. Sau, daca nu pentru intreaga familie, cel putin pentru copii. Vor invata rapid sa le foloseasca si sa nu mai punem la socoteala faptul ca vor fi incantati de ideea sa isi petreaca timpul afara cu prietenii.

Daca sunt mai mici atunci vei putea gasi o astfel de distractie disponibila si pentru ei cu ajutorul modelelor de trotinete electrice. Acestea sunt distractive si pot sa fie folosite la orice varsta. Conditia esentiala in cazul acestor mijloace de transport electrice este aceea sa achizitionezi un model de calitate care sa nu aiba nevoie de reparatii sau sa functioneze prea putin.

Alege un hoverboard sau o trotineta electrica Smartbalance.ro pentru a descoperi lucruri noi si interesante de facut

Un hoverboard sau o trotineta electrica sunt gadget-uri de ultima ora care vor fi adorate de copii. Totusi, este bine sa tii cont de varsta copiilor. Ei trebuie sa fie deja suficient de mari pentru a putea utiliza un hoverboard. Este o cerinta care trebuie indeplinita pentru propria lor siguranta.

Mijloacele de transport electrice se folosesc pe vreme uscata, in mod ideal pe timp de vara. Folosindu-le vei putea crea o multime de activitati distractive pentru copii si sa petreceti timpul la aer curat. Miscarea in aer liber are foarte multe beneficii pentru sanatate. In plus, calculatorul va trece pe locul al doilea, aspect care iti va fi pe plac cu siguranta.