Cum iti poti alege pantofii din piele

Astazi, abordam o mare problema a dressingului masculin Cum sa-ti alegi pantofii?  Nu este suficient sa ai cele mai frumoase haine, daca nu ai si o pereche de pantofi potrivita. Astfel, pentru a raspunde la toate intrebarile pe care suntem indreptatiti sa ni le punem atunci cand suntem pe punctul de a achizitiona o prima pereche de pantofi sau pur si simplu atunci cand ne intrebam ce alt model apeleaza pentru a completa colectia ta de pantofi, in cele ce urmaza, veti vedea cateva dintre sfaturile noastre pentru a face cea mai buna alegere:

Care sunt diferitele tipuri de piele?

  1. Piele neteda

Pantofii netezi din piele au, in general, un aspect mai elegant. Prin urmare, sunt singura alegere posibila daca vrei sa le integrezi intr-o tinuta formala (cu un costum), dar nu trebuie neaparat evitate intr-un look mai casual. Aceasta inseamna ca si-a pastrat intacta suprafata superioara. . Pentru a alege o piele neteda frumoasa, este necesar sa-i inspectam boabele naturale, ceea ce va oferi informatii bune despre calitatea sa. In special, iti va permite sa vezi daca a fost corectat .

  1. Piele granulata

Pielea cu granule, asa cum sugereaza si numele, are un bob deosebit de marcat. Contrar a ceea ce s-ar putea crede, aspectul granulat nu este natural, ci este realizat. Prin urmare, aceasta poate reproduce boabele prezente in pielea diferitelor animale (de exemplu, reptile) pe o piele de vaca. Astfel, bobul va conferi pantofului un anumit caracter si un aspect mai aspru. Piei cu granule sunt, in general, mai groase decat pieile neteda. Prin urmare, pantofii din piele cu granule au un aspect autentic si mai casual. Functioneaza deosebit de bine intr-un stil de imbracaminte de lucru. In plus, desi nu sunt neaparat mai robuste, au avantajul de a camufla orice zgarieturi.

  1. Piele de piele de caprioara

Cand vorbim despre piele de antilopa, ne referim la o piele cu aspect catifelat. De fapt, exista doua tipuri: nubuc si piele de caprioara, ambele provenind din procese destul de diferite. Pentru a obtine nubuc, partea completa a pielii este slefuita folosind hartie de slefuit cu bob mic. Nubuck este in special cea mai folosita piele la confectionarea cizmelor. Nubucul gros va fi, in general, de o calitate mai buna.

In schimb, piele de caprioara (adesea piele de vitel) este colectata intre straturi si slefuita pe partea interioara a pielii. De asemenea, este mai putin fin si mai texturat decat nubucul. Pantofii din piele de piele de caprioara sunt potriviti si pentru aspectele casual sau casual / chic.

Alege pantofi care sa iti complimenteze tinutele si care sa te ajute sa iesi armonios in evidenta. Cu perechea de pantofi potrivita vei obtine cu siguranta cele mai bune rezultate si vei reusi sa intorci priviri admirative inclusiv la cele mai speciale evenimente, ceea ce inseamna ca a venit cu siguranta momentul sa iti innoiesti garderoba cu perechea de pantofi perfecta pentru tine. Alege pantofi din mai multe stiluri si vei fi mereu pregatit de plecare.