Cadouri haioase pentru bărbați

Sunt numeroase ocaziile pe care le poți folosi pentru a oferi un cadou bărbaților. Știi asta, și ești conștientă că e nevoie uneori de ceva mai mult decât un simplu dar sobru, mai ales când este vorba despre persoana iubită, un prieten bun sau o cunoștință cu simțul umorului. De aceea, am decis să lăsăm monotonia la o parte și să îți oferim o selecție de cadouri haioase, mai mult sau mai puțin… utile.

Husă de telefon, care blochează semnalul

Da, toată lumea are telefon mobil, iar o husă este mai mult decât necesară. Dar ce părere ai de un cadou aparte, o husă care de fapt blochează semnalul telefonului. Pentru a nu avea parte de ceva neplăceri, asigură-te că îi spui și acest mic… amănunt, iar husa o poate folosi ori de câte ori vrea să aibă parte de momente liniștite.

Tricouri haioase

Fără îndoială, nu poți vorbi despre cadouri amuzante fără să iei în calcul niște tricouri haioase. Le poți găsi ”de-a gata” la multe magazine, sau dacă vrei ceva special, te poți duce la o firmă care se ocupă cu așa ceva și să creezi unele tricouri haioase special pentru cel care urmează să le primească. Un mesaj haios, un desen, o fotografie imprimată, sunt doar câteva sugestii pentru ca tu să reușești un dar aparte.

Portofel anti-furt

Pe site-urile de specialitate există un model de portofel anti-furt, un cadou care este atât haios, cât și util în același timp. Cu siguranță va fi apreciat de destinatarul darului tău.

Kit-uri de bere

Dacă persoana care urmează să primească cadoul tău adoră să se răcorească din când în când cu o bere, un astfel de kit este perfect. Va avea la îndemână toate ingredientele, dar și instrucțiunile cu care să își facă propria bere acasă. De aici, până la o petrecere pe cinste, în care toată lumea poartă tricouri haioase și râde pe săturate nu mai este decât un pas.

Ceas alergător

La fel de amuzant precum niște tricouri haioase este și un ceas alergător. Nu doar că îl va ajuta să se trezească dimineața, dar îl va determina să facă și puțină mișcare, pentru că va trebui să-l prindă pentru a-l opri din sunat.

Boxă blueetooth care plutește

Adoră tehnologia și este un pasionat de SF? Atunci cu siguranță următorul cadou îl va surprinde plăcut. O boxă wireless care levitează pare ceva de domeniul Star Trek, nu-i așa? Ei bine, există și acum o poți cumpăra pentru a face cadoul perfect.

Lenjerie intimă, comestibilă

Dacă sunteți un cuplu bine sudat, care se înțelege bine pe toate planurile, inclusiv cel sexual, atunci fii puțin mai îndrăzneață și alege un cadou aparte. Este și puțin haios, dar și sexy în același timp: lenjerie intimă, comestibilă! Nu se știe, poate chiar va fi ceva unic, un cadou pe care nu îl va uita prea ușor!

Care dintre cadourile noastre amuzante a fost pe placul tău? Te-a atras ceasul alergător, kit-urile pentru bere sau ai mers la sigur, cu unele tricouri haioase?