Beneficiile tratamentelor cu celule stem

Dupa cum bine se stie, recoltarea de celule stem la nastere inca este susceptibila pentru multe persoane. Avand in vedere ca acest subiect este unul destul de complex, exista confuzia ca doar anumite persoane pot beneficia de astfel de service. Insa, acest lucru este total gresit.

Trebuie sa descoperi aceasta banca de celule stem in Romania care ofera posibilitatea de recoltare a celulelor stem si procesarea lor intr-un laborator care detine acreditarea JACIE, fiind cel mai inalt nivel de acreditare prin care probele de celule stem sunt recunoscute la nivel international, respective Stem Sure.

In cei peste 12 ani de experienta in domeniu, Stem Sure a eliberat 10 probe de celule stem cu care au fost realizate cu success 10 transplanturi. Mai mult de atat, partenerul din Marea Britanie, Biovault a eliberat probe pentru realizarea a peste 4000 de transplanturi de maduva osoasa catre pacienti care nu aveau stocate probe de celule stem recoltate la nastere.

Celulele stem sunt o sursa importanta prin care putem asigura sanatatea copilului si chiar a intregii familii datorita gradului mare de compatibilitate intre rude si ratei de acceptare a celulelor stem de catre organismul care are nevoie de transplant.  Cea mai bogata sursa de celule stem o regasim in sangele din cordonul ombilical, acesta fiind cel care face legatura intre copil si placenta mamei, pe perioada sarcinii. Astfel, copilul primeste sange oxigenat si nutrientii necesari pentru o dezvoltare armonioasa. Sangele care se regaseste in cordonul ombilical si placenta, in momentul nasterii este bogat in celule stem foarte valoroase.

Celulele stem care sunt recoltate la nastere din sangele ombilicoplacentar sunt celuele stem adulte, dezvoltate care sunt esentiale pentu sistemul imunitar si sange. Daca vor fi recoltate in momentul nasterii vor reprezenta cea mai pura forma de celule stem, nefiind afectate de imbatranire sau de alti factori externi. Sunt foarte importante pentru organismul uman, deoarece ele se pot dezvolta in alte tipuri de celule care pot forma tesuturi si organe in organismul uman.

Aceste celule se pot dovedi a fi cea mai buna solutie disponibila in cazul in care la un moment dat va fi nevoie de un transplant. In plus, celulele stem ale copilului ce vor fi stocate la Stem Sure, pot trata peste 80 de afectiuni. Daca, din nefericire, pe viitor, copilul va suferi de afectiuni ale sangelui, cum ar fi leucemie sau mai multe tipuri de anemie, acestea pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem recoltate la nastere. Mai multe informatii despre afectiunile care se pot trata in prezent cu celule stem sunt disponibile pe site-ul www.stemsure.ro sau la unul dintre consultanti.

Asadar, daca iti doresti sa afli si mai multe detalii despre recoltarea celulelor stem la nastere poti intra pe www.stemsure.ro si vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.