3 utilizari ale semintelor de cannabis

Acestea variaza de la uz personal la uz industrial. Si, de fapt, oamenii beneficiaza de toate aceste utilizari pentru o lunga perioada de timp. Samanta de canabis serveste mult mai mult decat planta in sine. Pe zonaverde poti gasi mai multe seminte de canabis pentru colectie de la cei mai importanti producatori.

Semintele de canabis nu sunt doar benefice la nivel nutritional – de fapt, ofera mediului o solutie mai sigura si mai eficienta la multe dintre problemele cu care ne confruntam astazi. Toate componentele sale au un scop si un mod in care oamenii o pot folosi, si nu este nimic diferit atunci cand vine vorba de seminte.

Hrana pentru minte

Avand in vedere cantitatea de produse alimentare modificate genetic sau chiar prefabricate de pe piata, devine din ce in ce mai dificil sa se gaseasca produse naturale. Acest lucru inseamna ca oamenilor le este din ce in ce mai greu sa satisfaca nevoile lor alimentare si mentinerea unei nutritii bune. Nu e de mirare ca semintele de canabis servesc drept hrana umana.

Consumul a un pumn de seminte de canabis sau seminte de canabis prajite in fiecare zi pastreaza corpul hranit cu toate proteinele si aminoacizii de care ai putea avea nevoie. Ele contin, de asemenea, vitamine si minerale care sunt benefice pentru organismul uman. Seminte de canabis pot fi folosite pentru a trata o varietate de probleme medicale, pur si simplu prin consumul lor, cum ar fi pentru artrita si pentru recuperare mai rapida dupa ce suferi un accident. De fapt, semintele de canabis sunt, fara indoiala, cele mai nutritive seminte de pe planeta pentru consumul uman.

Seminte de canabis pentru a face ulei

Exista doua tipuri de ulei de canabis – unul este tipul care se face din muguri/flori, care este pentru ingerarea pe cale orala in scopuri medicinale. Al doilea este tipul care este fabricat din seminte si este folosit ca ingredient pentru a face o gama larga de produse industriale.

Deci, ce poate face industria cu ulei din seminte de canabis? Acesta poate fi folosit ca ingredient pentru a face vopsele, lacuri, lacuri, si lubrifianti. Uleiul de seminte poate fi, de asemenea, utilizat in produsele cosmetice, cum ar fi lotiuni de corp si tratamente.

Animalelor le plac, de asemenea, semintele de canabis

Se pare ca oamenii nu sunt singurii de pe planeta care se bucura de gustul semintelor de canabis. Semintele de canabis sunt o muscatura delicioasa pentru un hamster dar si pentru un sobolan, asa ca daca ai o problema cu daunatorii, poti folosi semintele de canabis pentru a le prinde.