Bazează-te pe specialiștii Tudor Communication în ceea ce privește traseul ascendent al afacerii tale

Ca antreprenor care vrea să își conducă afacerea pe culmile succesului, cu siguranță, ești la curent cu toate ingredientele de care ai nevoie în acest sens. Există numeroase soluții pentru fiecare domeniu în parte, trebuie doar să le alegi pe cele care se potrivesc în cazul tău, iar succesul nu va întârzia să apară. O agenție de PR și comunicare nu lipsește de pe listă, ocupând chiar unul dintre primele locuri pe scara importanței. Tudor Communication este unul dintre numele care și-au pus amprenta acestui sector, demonstrând abilități excelente în ceea ce privește ghidarea și ajutarea brandurilor să își creeze un nume în nișa în care activează. Acesta poate fi și cazul tău dacă alegi să te lași pe mâna specialiștilor și să beneficiezi de toate instrumentele pe care industria ți le pune la dispoziție.

Ce rol are PR-ul în existența brandurilor?

Relațiile publice au fost de-a lungul timpului subestimate, însă în ultimul deceniu importanța lor a fost în sfârșit recunoscută. Pe scurt, această entitate reprezintă pilonul de legătură între brand și publicul său, care se asigură de existența unei comunicări eficiente și unor relații pozitive, dar și de clarificarea anumitor inconveniente care, ignorate, ar putea aduce prejudicii de imagine.

Portofoliul serviciilor pe care Tudor ți le oferă ca instrumente de dezvoltare ale brandului este unul vast și stufos, plin de exemple care demonstrează necesitatea fiecăruia dintre ele.

Brandingul personal și corporate creionează povestea unică și autentică prin care brandul convinge și atrage.

Organizarea de evenimente este modalitatea prin care potențiali clienți pot experimenta anticipat experiența pe care utilizarea produselor sau serviciilor brandului o oferă.

Relațiile cu media, în toate formele sale, este o modalitate excelentă de promovare și creștere a încrederii publicului, dat fiind faptul că la fiecare publicare se realizează un transfer de valori între brand și trust.

Nu în ultimul rând, comunicarea de criză este cea care, realizată eficient, poate să transforme orice amenințare într-o oportunitate de dezvoltare.

De ce Tudor Communication?

O echipă tânără și ambițioasă, cu viziune clară și valori solide, Tudor Communication a reușit să se impună în fața competiției și să ajute branduri, la început de drum și nu numai, să aibă un nume puternic pe piață la momentul actual. De asemenea, premiile pe care au reușit să le obțină de-a lungul timpului vorbesc de la sine. Small Consultancy of de Year în 2018, Award for Business Performance în 2019 și Best Communication in the Public Sector în 2020.

Pe lângă aceste aspecte, vei beneficia de servicii personalizate și adaptate nevoilor brandului tău, folosim valorile și obiectivele tale ca ancoră în dezvoltarea strategiilor viitoare și îți asigurăm prezență și vizibilitate pe toate canalele de comunicare care se dovedesc utile în dezvoltarea brandului tău.

Vezi ascensiunea brandurilor care au colaborat cu Tudor Communication și îndrăznește să pui și numele afacerii tale în lista celor care au atins succesul!