Sudul Bucurestiului, o zona in plin avant

Zonele din centrul Bucurestiului sunt pline de istorie, dar aglomerate si cei care locuiesc acolo stiu cat de greu este cand au loc manifestatii sau diferite evenimente de interes general. La blocajele de circulatie se adauga strigatele multimii, gunoaiele lasate in urma de cei care participa la mitinguri.

Bucurestiul este un oras frumos, dezvoltat din toate punctele de vedere, cu multe oportunitati economice si culturale. Are foarte multe parcuri cu lacuri, barci si vaporase, cu restaurante, lebede, nuferi, statui si carusel sau ciocan pentru copii si adulti. Oamenii care doresc sa incerce senzatii tari se pot da noaptea in roata uriasa din care se vede tot orasul sau pot incerca dispozitive 3 D care ofera senzatii unice.

O pereche de ochelari si un fotoliu, plus simulatoare si cel care traieste experimentul calatoreste in jungla, fuge in caruselul sau de sarpele urias, trece prin apa fara sa se ude si lasa in urma nisipuri miscatoare.

In parcuri oamenii alearga, inalta un zmeu pentru incantarea copiilor lor, animalele alerga fericite si ele si toata lumea este fericita la vederea copacilor verzi si plini de flori.

Bucurestiul este orasul cu cele mai multe restaurante, cafenele, ceainarii si cofetarii. Sunt momente in care oamenii nu mai vor sa gateasca acasa, desi le este foame sau au senzatia ca nu mai stiu ce anume sa gateasca. Le stau la dispozitie restaurante cu preparate clasice, romanesti, dar si cu specialitati.

Uneori, cand se intorc de la serviciu, multi doresc sa faca un popas „de racorire” la o terasa. O limonada cu gheata se dovedeste salvatoare de multe ori. Alteori  sunt ispititi de un frappe sau o cupa de inghetata.

Mall-ul poate fi considerat un mini-oras. Bucuresteanul isi lasa masina la parter si merge sa vada un film cu cei dragi. Sala este mare, curata, aerisita vara si incalzita iarna, scaunele comode.

Apoi merge prin magazine sa isi clateasca ochii. Sunt magazine de cosmetice, de bijuterii, librarii in care gaseste si ceai aromat, magazine de electronice si supermarketul in care intra la plecare sa cumpere ce are nevoie pentru casa.

Doamnele stau ore intregi in magazinele de haine, de pantofi si genti, apoi in cele de cosmetice. Intre timp li se face foame si simt ca ar fi nevoie si de o ceasca de cafea, care sa le ofere energia necesara continuarii maratonului de shopping.  In zona restaurantelor vor gasi ceea ce cauta sau vor merge la un restaurant, sa manance, apoi vor intra intr-o cafenea pentru cafeaua aceea speciala cu gust magic si aroma de vis.

Acestea sunt motivele pentru care oamenii trebuie sa isi cumpere o locuinta in Bucuresti si sa vina in acest oras al tuturor posibilitatilor.

Apartamente 3 camere Oltenitei reprezinta alegerea ideala, fiindca in acest moment zona de sud a Bucurestiului conduce in topul preferintelor bucurestenilor. Este o zona linistita si modernizata, in plin avant. Blocurile care se construiesc noi sunt confortabile si rezistente, proiectate si realizate sa reziste si la cutremur.

Multe dintre blocurile moderne au fost terminate in 2022 si se incadreaza in peisajul arhitectural al zonei. Oltenita este o zona cu blocuri noi si elegante, in culori placute. Trecatorii prin aceasta zona au o imagine placuta in fata ochilor, iar cei care locuiesc aici nu doresc sub nicio forma sa se mute in alta parte.

Balcoanele sunt spatioase, fiind loc suficient pentru amenajarea unui colt de baut cafeaua, loc inconjurat de flori si cu un balansoar, cu scaune si masuta de cafea. Posesorul locuintei va fi incantat sa descopere ca mai ramane spatiu in balcon pentru depozitarea unor bunuri pe care nu le poate pastra oriunde.

Blocurile din zona nu sunt foarte inalte si sunt 100% sigure. Structura rezistenta din beton anuleaza riscul daramarii la cutremur sau in cazul unei tornade.

Realizate dupa formula parter+ 4 etaje, fiecare bloc este prevazut cu lift modern si functional. Ansamblul Palm Residence Oltenitei, situat pe Soseaua Oltenitei, Popesti Leordeni, Ilfov este unul dintre cele mai dorite locuri de cumparatorii de apartamente si garsoniere, fiindca amplasarea blocurilor este deosebit de avantajoasa.

In zona sunt multe supermarketuri, sali de sport, farmacii si scoli, banci, cafenele si restaurante, dar se ajunge foarte repede si foarte usor si in statiile mijloacelor de transport in comun sau in parc.

Cei care locuiesc in zona sunt multumiti ca exista si magazine cu program Non-stop in acest cartier si isi exprima multumirea ca au primit apartamentele complet finisate si dotate corespunzator ca mutarea sa se realizeze cat mai repede.

Apartamentele din acest complex rezidential sunt economice, fiind construite in asa fel, incat valoarea facturilor sa fie cat mai mica. Acest lucru nu este de mirare, deoarece:

-camerele sunt amplasate in asa fel, incat sa beneficieze cat mai mult de lumina naturala;

-blocurile sunt izolate responsabil, avand capacitatea de a conserva temperatura de care este nevoie in interior.

Apartamentele cu 3 camere din anumite zone ale Oltenitei vin la pachet cu o terasa generoasa de 27 mp.

Pretul unui apartament in aceasta zona este de 89 500 de euro, suma care poate fi achitata si in rate lunare, dar este obligatorie achitarea unui avans de 13 425 de euro.

Rata lunara este de 332 de euro, apartamentul fiind prevazut cu doua grupuri sanitare si dovedindu-se ideal pentru familiile numeroase.

Baile sunt complet utilate, parchetul arata super, peretii sunt zugraviti. Cumparatorul mai are de adus mobila si de asezat lucrurile prin camere conform gusturilor sale.

Cele mai multe vanzari de apartamente si de garsoniere de la inceputul anului 2022 pana acum au fost inregistrate in aceasta zona.