Solarii legume pentru oamenii gospodari

Un solar inseamna clipe minunate petrecute impreuna de toti membri familiei. Uneori, in zori, cand tata si mama pleaca la serviciu incearca un sentiment de tristete ca nu pot petrece intreaga zi unul cu celalalt si amadoi cu copiii.

La intoarcere, oboseala si stresul acumulate la serviciu isi spun cuvantul si oamenii se simt instrainati unul de celalalt. Ei evita sa isi spuna experientele nefaste ca sa nu se intristeze reciproc. Lucrurile nu s-ar mai petrece la fel, daca intreaga familie ar lucra in solar, pentru bunul mers al afacerii de familie.

Solarii legume gata sa fie livrate oriunde in tara si amplasate unde doreste cumparatorul se gasesc pe site-ul magazinului Regalfermierul.

Multa lume se plange ca nimic nu mai merge in tara aceasta, dar exista solutii economice la indemana la care nu se gandeste.

Una dintre ele este agricultura. Toti oamenii cumpara rosii, castraveti, spanac, ceapa verde, salata si fasole. Exista intreprinzatori care livreaza legume la domiciliul cumparatorilor pe baza de comenzi, asa-zisele cosuri verzi, iar in pretul respectiv se regaseste si transportul.

O asemenea solutie multumeste si producatorul si cumparatorul. Ideea a aparut in pandemie, cand oamenii in varsta nu puteau iesi la cumparaturi de cate ori aveau nevoie, ci au fost obligati sa respecte un program.

Pe retelele de socializare s-au format grupuri de producatori care au oferit solutii de livrare a produselor la casele oamenilor.

Fermierii moderni pot face acest lucru, iar incasarile vor fi pe masura. Cosul de duminica sau de sarbatoare poate contine: ceapa verde, spanac, castraveti timpurii rosii, branza de oaie, un pui gata de pregatit la ceaun sau in cuptor, oua proaspete sau pastrama de oaie.

Producatorii inventivi nu raman cu marfa nevanduta si marele lor castig este acela ca isi asigura si propriul consum.

Rosiile foarte coapte care nu pot fi puse in cosurile livrate la cerere cumparatorilor pot fi transformate in sos de tomate sau bulion.

Totul incepe insa cu cumpararea de solarii legume si solicitarea transportului si montajului. Sarcina cumparatorului este cat se poate de usoara si pentru rezolvarea ei se parcurg urmatoarele etape:

  1. De pe un dispozitiv conectat la internet, gospodarul intra pe site-ul magazinului dupa ce si-a masurat terenul pe care doreste sa amplaseze unul sau mai multe solarii.
  2. Vizualizeaza toate modelele pana ajunge la cel de dimensiunea si pretul dorit. In aceasta etapa este bine sa si citeasca informatiile si sa se bucure de faptul ca aceste produse utile sunt garantate 3-5 ani.
  3. Suna la numarul de telefon afisat pe site si se informeaza despre costul transportului si montajului solarului sau al serei dorite.
  4. Pune la punct detaliile si astepata, pregatind terenul respectiv. Un solar sau o sera se amplaseaza pe un teren perfect curat si neted, fara denivelari.
  5. Colaboreaza cu acest magazin in vederea intretinerii culturii din solarul respectiv.

Legumele inseamna mult mai mult decat semanarea terenului respectiv. Agricultorii stiu ca trebuie sa pregateasca din timp si:

-sursele de apa pentru irigatii, dar si echipamentul necesar;

-sursa de caldura din solar, daca se insamanteaza la sfarsitul iernii ca recolta sa fie extratimpurie;

-utilaje pentru lucratul pamantului;

-ata speciala pentru legatul de paliere a rosiilor, castravetilor;

-seminte garantate pentru obtinerea rasadurilor.

Exista posesori de solarii si de sere care scot bani si din rasadurile pe care le obtin inaintea recoltei propriu-zise. Ideea prosperitatii fermierului este simpla:

mai intai pune seminte in pamant, in tavile sau ghivecele speciale pentru obtinerea unor rasaduri puternice si sanatoase. Rasadurile care sunt in plus se vand, iar cele necesare se planteaza in sera sau in solarii.

De asemenea, dupa recoltarea rosiilor, in sera respectiva se poate pune ceapa verde sau salata, fiindca aceste plante cresc foarte repede si se vand bine.

Daca la inceputul toamnei temperaturile scad, exista folii care protejeaza plantele de inghet, iar aceste produse nu sunt scumpe.

Un solar reprezinta o investitie pe 3-5 ani, fiindca folia rezista la radiatiile solare si la alti factori de mediu. Acelasi lucru este valabil pentru folia de protectie care dupa ce este folosita, poate fi stransa si pastrata intr-o magazie.

O investitie profitabila este si tractorasul pe doua roti cu care se poate ara, marunti un teren, dar si prasi printre randuri.

Este posibil ca plantele sanatoase sa se imbolnaveasca intr-o zi si munca fermierului sa fie pusa in primejdie. In acele clipe, el trebuie sa stie ca in magazinul prezentat va gasi tratamentul necesar sa le faca bine.

In plus, probabilitatea ca plantele sa se umple de boli si de daunatori este mult mai mica in spatii protejate si poate fi anulata cu ajutorul foliilor de protectie.

Mana, rugina frunzelor, gandaceii care devoreaza frunzele si florile, viermisorii pot fi tinuti la distanta cu produse cumparate din magazinul Regalfermierul.

Ele pot fi cumparate in rate ca agricultorul sa nu simta povara atator cheltuieli intr-un timp relativ scurt.

Oamenii se plang adesea ca nu gasesc de lucru, dar pot lucra pentru ei insisi, fiindca un solar inseamna hrana, sanatate si bani.

In momentul in care practica aceasta ocupatie in mod legal, fermierii pot aplica pentru obtinerea unor subventii si castigul lor va fi si mai mare.

Lucrul pamantului este o ocupatie nobila fiindca inseamna painea de pe masa, rosia care straluceste ispitiror pe farfurie, ceapa si morcovul care se pun in mancare.

Toate acestea se obtin cu eforturi, cu toate aceastea nici omul modern nu se poate lipsi de legume, de cereale si fructe.

Agricultura va dainui cat vor trai oamenii pe acest pamant.