vestiar metalic

Situatii in care modelele de vestiar metalic cu usi colorate sunt mai potrivite decat cele clasice!

Daca esti in cautarea unui vestiar metalic modern, in nuante mai prietenoase decat cea gri care a consacrat acest mobilier, atunci modelele cu usi colorate sunt alegerea perfecta! Cu ajutorul acestor articole, poti sa creezi o atmosfera mai relaxata si un ambient mai placut in diverse institutii de stat sau private. Iata care ar fi cateva dintre situatiile in care modelele cu usi colorate ar fi mai potrivite decat cele clasice!

 

  • Spatiile pentru copii

 

Amenajeaza spatiul din scoli destinat copiilor, pentru a-si schimba vestimentatia sau pentru a-si depozita lucrurile personale, cu vestiare dotate cu usi colorate si, cu siguranta, acestia vor accepta mai usor “colaborarea” cu acest mobilier. In comparatie cu modelele clasice, acestea se vor bucura de un succes mult mai mare in randul copiilor, nuantele de albastru, rosu, galben, verde sau portocaliu in care sunt vopsite usile fiind mai apropiate de preferintele tinerilor.

 

  • Salile de fitness sau SPA-urile

 

In salile de fitness sau in SPA-uri, vestiarele sunt nelipsite. In astfel de locatii, armonia cromatica conteaza mult pentru impresia estetica, tocmai de aceea un vestiar metalic cu usi colorate de la www.viamond.ro ar fi o idee excelenta. Nuantele din gama propusa de producatori se pot integra fara dificultate in orice schema coloristica, avand un impact vizual placut.

 

  • Vestiare cu usi colorate destinate personalului HoReCa

 

Nici domeniul HoReCa nu trebuie ocolit cand vine vorba despre feng shui-ul culorilor. Angajatii care isi desfasoara activitatea in acest areal sunt, de asemenea, obligati prin legislatia in vigoare sa isi schimbe tinuta vestimentara la locul de munca, modelele de vestiar cu structura metalica fiind la mare cautare. Pentru a realiza un cadru cu note moderne, se poate apela la vestiarele cu usi colorate in schimbul celor clasice. Pe langa aspectul exterior atragator, acestea vor oferi si o compartimentare excelenta pentru depozitarea lucrurilor personale.

 

  • Vestiare pentru diverse activitati antreprenoriale

 

Daca tocmai ti-ai deschis o firma si vrei ca vestiarul cu usi colorate sa fie primul tau “partener”, atunci afla ca te poti baza pe deplin pe structura robusta, rezistenta si durabilitatea acestuia. Primii tai pasi pe calea antreprenoriatului vor fi parcursi intr-un mediu de lucru profesional, dotat cu un vestiar metalic care va da o nota exuberanta incaperii in care a fost amplasat.

 

  • Vestiare pentru cabinete medicale

 

Ai un cabinet stomatologic, ti-ai deschis o clinica sau un cabinet de consultatii medicale? Atunci, probabil, ai nevoie si de renumitele vestiare metalice, pentru a-ti aseza schimburile necesare, incaltamintea, umbrela, paltonul, manusile sau orice alte articole utile.

 

Sute de modele pentru diverse domenii de activitate

 

Un vestiar metalic cu usi colorate poate sa asigure amenajarea unui mediu profesional la locul de munca. Pornind de la vestiarele compacte cu 1, 2 sau 3 usi, simple sau cu perete interior despartitor, pana la cele cusetate sau scolare cu 2, 4, 6 sau 8 usi acestea se vor potrivi in orice context. Deosebit de practice, acestea sunt foarte utile personalului angajat care trebuie sa isi schimbe vestimentatia la locul de munca si sa isi depoziteze in siguranta schimburile de haine, echipamentele de munca, uniformele, incaltamintea, precum si alte obiecte personale.

 

Vrei un vestiar metalic cu o compartimentare inteligenta si cu un aspect prietenos? Opteaza pentru modelele cu usi colorate si vei rezolva atat aspectul functional, cat si cel estetic!