Si-law, casa de avocatura salvatoare a romanilor din Israel

Cand pleaca o persoana draga departe, sa lucreze sau sa studieze, ideea ca se va afla singura printre straini instristeaza familia. In tara, in cazul in care se intampla o nenorocire, va gasi un amic bun, un frate devotat sa o ajute, sa o mangaie, sa ii spuna o vorba de incurajare, dar la mii de kilometri distanta de casa, se va gasi cineva sa faca toate astea?

Romanii se instraineaza din ce in ce mai mult, din dorinta de a strange bani si de a aduna bunuri: casa, masini, mobila, bijuterii si haine scumpe sau terenuri. Nimic rau in asta, dar de multe ori se duc fara contract legal de munca si fara sa stie un cuvant in limba tarii respective. Unii dintre cei ce pleaca pot comunica intr-o limba de circulatie internationala si este mult mai linistitor. Daca au nevoie sa explice un anumit lucru sau sa ceara informatii, vorbesc in franceza sau in engleza si se fac intelesi.

Sunt insa si tari in care aceste limbi internationale se vorbesc putin. In ceea ce priveste legislatia, tarile sunt foarte diferite intre ele. Statele europene ofera multa libertate cetatenilor lor, in timp ce statele arabe, musulmane sau Israelul au traditii la care tin si pe care trebuie sa le respecte si turistii si strainii care viziteaza tara.

O greseala si cetateanul respectiv isi poate petrece noaptea in arestul politiei si va intra in panica, simtindu-se strain si parasit de toti.

Romanului informat nu i se va intampla niciodata una ca asta, fiindca pe site-ul Si-law.ro  va gasi aparatorul de care are nevoie. Samy Ilie este puterea tuturor celor care au nevoie de aparare si de sustinere morala acolo, departe.

Timp de 33 de ani a acumulat experienta, indeplinind functii importante cu care a fost insarcinat de statul israelian. A condus echipe puternice de procurori, a fost agent sub acoperire in cea mai importanta organizatie, a raspuns de securitatea a milioane de cetateni si a condus anchete grele pana la finalizarea cu succes. In acest timp i s-a format tenacitatea care ii caracterizeaza orice interventie: nu accepta sa se recunoasca invins si atunci cand se simte lipsit de putere, se repliaza urgent si constata ca mai poate putin.

Pe langa functiile avute, a actionat si ca aparator al cetatenilor in fata instantelor penale, civile si comerciale. Mii de hotarari favorabile fac parte din bogatul sau palmares, iar ulterior si-a extins activitatea cu ceea ce a constatat ca au nevoie romanii sai, veniti in diferite scopuri in Israel.

Si concetatenii care se comporta exemplar au nevoie de serviciile unui avocat cu experienta. Multi dintre ei isi cumpara  case si terenuri, isi infiinteaza firme, deschid restaurante cu specific romanesc sau magazine cu produse romanesti. Totul trebuie sa fie legal ca persoana care a muncit sa se bucure de roadele trudei sale. Aflat intr-o tara straina, un roman nu ar putea sa urmareasca singur istoricul unei proprietati, iar Samy Ilie a mai facut acest lucru de sute de ori.

Poate ca statul este suspicios cu cetatenii straini din cauza pacii fragile care domneste in teritoriu, asa ca romanii pot fi suspectati de comiterea unor infractiuni si anchetati de politie sau retinuti. Dreptul la tacere este sfant, iar situatia ideala este aceea in care presupusul vinovat vorbeste numai in prezenta avocatului sau.

Samy Ilie depune totdeauna eforturi pentru cei pe care ii apara si ii reprezinta si va fi acolo, indiferent de zi si de ora. Un permis de conducere retinut in urma unei incalcari legale si amenintarea de a pierde jobul? Nu se ajunge aici, daca dupa ce s-a retinut permisul a fost contactat Samy Ilie, fiindca permisul va ajunge la posesorul sau in cel mai scurt timp!

Cu Samy Ilie nimic nu este imposibil, nici gratierea prin decret prezidential, fiindca acest avocat a obtinuIt aceasta favoare pentru multi dintre clientii sai.

Este cineva pe punctul de a fi expulzat din tara si de a capata interdictia de a mai intra pe teritoriul Israelului? A discutat cu Samy Ilie despre problemele sale?

Avocatul detine toate secretele pentru a-l ajuta sa obtina cetatenie si permis de munca in Israel.

Nici anchetele penale sau delictele comerciale nu sunt atat de grave, cand apararea este construita solid de acest specialist cu peste 30 de ani vechime in posturi cheie ale Israelului.

Bun vorbitor de engleza si de ebraica, excelent cunoscator al legii, Samy Ilie uimeste instantele cu pledoariile sale. Este o placere pentru cei care se afla in sala sa il asculte.

In ciuda succesului profesional, Samy Ilie este modest si disponibil, iar datele sale de contact sunt pe site-ul firmei Si-law.

Romanii care pleaca, sa se intereseze de acest avocat bun preventiv, fiindca este mult mai bine sa fie omul precaut, decat sa fie surprins nepregatit!

Nu este usor printre straini, dar oamenii sunt adesea nevoiti sa plece dupa un castig mai mare, pentru ei si pentru familiile lor! Samy Ilie reprezinta garantia ca in Israel drepturile lor vor fi respectate si ca si daca vor gresi cu ceva se va gasi o solutie ca pedeapsa sa nu fie asa de mare. De multe ori ilegalitatile provin si din diferentele mari dintre state: unele acorda mari libertati cetatenilor si celor aflati in tranzit pe teritoriul respectiv, in timp ce altele sunt foarte stricte.

Oricare ar fi problema, Samy Ilie nu va refuza pe nimeni, iar sfaturile sale sunt cele mai bune, fiindca vin de la un om cu vasta experienta si foarte apreciat pentru parcursul sau profesional.