Servicii profesionale și eficiente de dezinfecție și dezinsecție

Dacă erai în căutarea unei echipe pentru a beneficia de anumite servicii de tip DDD, fii sigur că ai nimerit în locul potrivit deoarece PestControl-București este compania care pune la dispoziția clienților prestarea de servicii de dezinfecție, deratizare și dezinsecție, folosind substanțe bactericide și virucide profesionale, asigurând astfel rezultatele cele mai bune. De asemenea, efectuăm dezinfecții în mai multe contexte și locații, precum spitale, clinici medicale sau cabinete individuale și nu numai. Apelează cu încredere doar la profesioniștii din domeniu pentru a beneficia de cele mai optime soluții. Echipa noastră deține calificarea necesară, dar și experiență vastă în domeniu, astfel încât fii sigur de alegerea făcută. Ne poți contacta oricând la numărul de telefon afișat și poți accesa direct site-ul nostru pentru a vedea mai multe detalii în acest sens. De asemenea, răspundem cu maximă promptitudine tuturor solicitărilor din partea clienților noștri.

Serviciile de dezinfecție

PestControl oferă servicii de dezinfecție a anumitor spații, foarte eficiente, profesionale, care se pot efectua pe toata suprafața locației. De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că aceste servicii de dezinfecție sunt în totalitate sigure atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Totodată, îți garantăm condiții depline de siguranță deoarece urmărim mai mulți pași atunci când efectuăm procedurile. Astfel că dacă ai nevoie de servicii de acest tip, poți apela cu încredere la echipa de la PestControl din București.

Substanțe profesionale

În ceea ce privesc etapele efectuării serviciilor de dezinfecție, avem în vedere substanțe profesionale, autorizate, precum soluțiile biocide de nivel înalt avizate de către MS, cu testare virucidă, soluțiile biocide care nu necesită clătire, nebulizatoare și pulverizatoare de ultimă generație și nu numai. Dorim să oferim soluții personalizate și adaptate pentru fiecare context în parte, astfel că vom putea obține o eficiență maximă, indiferent de situație.

În diverse locații

Serviciile de dezinfecție se pot efectua în mai multe contexte, iar în acest sens putem aduce în vedere dezinfecția spitalelor, respectiv blocurile operatorii, sălile de consultație sau saloanele pacienților. De asemenea, enumerăm și clinicile medicale, cabinete pentru consultații, săli prelevare de analize, cabinete individuale, stomatologice, ginecologice. Indiferent de contextul în care ne aflăm, efectuăm dezinfecție profesională, cu substanțe de maximă calitate, avizate, care se supun regulamentelor stricte.

Echipamente profesionale

Precizăm și tipurile de echipamente și aparaturi pe care le folosim pentru aplicarea substanțelor, iar acestea pot fi generatorul ULV VectorFog pentru ceață rece ulv, pompele Solo sau Volpi pentru pulverizarea reziduală, fogger Swingfog pentru fumigație, atomizoarele Cifarreli sau Solo, respectiv pulverizatoare manuale foarte practice de la Solo sau fogger Vectorfog mini pentru ceața caldă. Astfel, cu ajutorul acestor echipamente foarte moderne putem garanta un grad ridicat de eficiență, întrucât asigurăm dezinfecția totală a suprafețelor.

Ne poți contacta imediat

Dacă ești interesat de aceste servicii pe care le oferim, nu ezita să ne contactezi direct. Echipa noastră este disponibilă oricând și este pregătită să te ajute, indiferent de situație. De asemenea, de la câteva click-uri distanță poți accesa toate informațiile necesare direct pe site-ul nostru, în doar câteva momente, fără a depune eforturi prea mari de deplasare în acest sens. Online este mult mai rapid, astfel că vei economisi timp și vei afla tot ceea ce te interesează în doar câteva minute. Dacă aducem în vedere prețurile, la PestControl se dovedesc a fi foarte avantajoase, iar în acest sens nu ezita să soliciți o ofertă direct. Dorim să ne adaptăm tuturor buzunarelor, întrucât să poți dispune de servicii profesionale DDD oricând ai nevoie și în orice context. Nu trebuie să fii un expert și să le cunoști pe toate, ci poți apela la cei care se ocupă de asta.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL – Strada Vigoniei 6, București 077120, Romania –  0765 444 422