prima zi la sala

Prima zi la sala? Ai nevoie de un antrenor personal

Atunci cand mergi pentru prima data la sala este foarte posibil sa descoperi ca nu stii de unde sa incepi sau ca atunci cand ajungi inapoi acasa te doare fiecare particica a corpului. Intelegem foarte bine asta pentru ca multi dintre noi am fost acolo. Iata de ce ai nevoie de un antrenor personal in momentul in care mergi la sala pentru prima data si nu ai deloc experienta.

Antrenorul personal va sta langa tine si te va ajuta sa faci corect exercitiile

La prima vedere poate parea totul foarte simplu. Mergi la sala, vezi banda de alergare, te urci pe ea si incepi sa alergi sau vezi greutatile si incepi sa le ridici. In realitate, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Un antrenor personal iti va spune ca nu trebuie sa incepi antrenamentul pana cand nu esti sigur ca ti-ai facut corect incalzirea. De asemenea, luand drept exemplu banda de alergare, iti va explica modul in care functioneaza si cum o poti folosi la potential maxim. Nu este suficient sa alergi pe banda, poti seta inclinarea terenului pe care alergi sau chiar programe de ardere a grasimilor prestabilite care sa te ajute. Suna bine, nu? Ei bine, doar un antrenor personal te va ajuta in sensul acesta. Cu un abonament fitness cu antrenor personal vei obtine antrenamentele de care ai nevoie.

Antrenorul personal iti va face un plan de exercitii

Cu ajutorul unui antrenor personal vei putea sa ai un plan de antrenament personalizat astfel incat sa nu obosesti inutil fara sa vezi deloc rezultate. Antrenorul va evalua starea ta fizica si va sti exact ce sa iti recomande in momentul in care trebuie sa te antrenezi astfel incat sa nu iti suprasoliciti organismul. Uneori putem avea tendinta de a fi mult prea duri cu noi. Nu iti recomandam deloc sa faci asta pentru ca risti sa te accidentezi serios si problemele pot aparea de unde te astepti cel mai putin. La Gold Gym Targu Mures vei gasi antrenorul care sa iti fie alaturi.

Antrenorul iti va explica cum sa iti cresti masa musculara

Atunci cand trebuie sa te antrenezi pentru prima data vei dori sa iti antrenezi in aceeasi zi toate grupele de muschi. Nu este deloc recomandat sa faci asta si chiar iti sugeram sa incerci sa te abtii de la astfel de alegeri pentru ca exista un risc major de accidente serioase. De asemenea, este ideal sa iti selectezi de fiecare data programul de antrenament astfel incat sa te focusezi la o singura sedinta doar pe anumite grupe musculare.

Tinand cont de toate aceste aspecte, vei desocperi de ce este foarte important sa ai un antrenor personal. In plus, pretul pentru un astfel de antrenor nu este deloc mare si te vei putea bucura de ajutor din partea acestuia ori de cate ori ai nevoie. Nu uita ca un specialist pe care sa te poti baza este exact ceea ce ai nevoie pentru a vedea rezultate de care sa fii multumit.