Premiile uriase si salariile motivante spun totul despre un angajator

 

 

Angajatorul care nu isi respecta oamenii care muncesc pentru el si nu le ofera salarii oneste si conditii de munca decente demonstreaza lipsa de caracter.

Tandemul angajat-angajator poate fi asociat cu o familie. La locul de munca oamenii ajung sa se cunoasca bine, sa se aprecieze reciproc si sa se ajute reciproc la nevoie. Sunt de apreciat managerii care organizeaza intalniri in afara firmei si in afara programului de lucru cu salariatii si cu familiile lor, acestea fiind prilejuri de a se cunoaste mai bine si de socializare.

Exista angajatori carora nu le pasa de salariati si profita de pe urma acestora, obligandu-i sa lucreze la negru.

Cand o persoana care doreste sa se angajeze doreste sa stie cat mai multe lucruri despre angajator, ea trebuie sa se intereseze despre:

-conditiile de lucru din firma, compania sau studioul respectiv;

-echipa de la locul de munca;

-salarii si stimulente;

-legalitatea angajarii.

Un anunt de genul: multe provocari, multe premii castigate prin care v-am demonstrat tuturor ca nu suntem un studio oarecare ar trebui sa atraga atentia, mai ales daca este real. El corespunde 100% realitatii fiindca:

-sunt persoane care pot depune marturie in acest sens, fie ca s-au bucurat de premiile respective, fie ca au participat la premierea unei colege sau a unei prietene bune.

-exista fotografii care demonstreaza veridicitatea celor afirmate;

-informatiile de pe internet subliniaza faptul ca firma Y da premii pe bune angajatilor cu merite deosebite.

Angajatorii care demonstreaza ca le pasa de cei care muncesc pentru ei apreciaza verbal, dar si material, asa incat toata lumea sa fie multumita. Sunt companii in care se fac numai aprecieri verbale. Acestea cresc stima de sine, dar nu sunt suficiente, fiindca este nevoie de mai mult. Omul se bucura cand primeste mai multi bani intr-un plic sau mai multe premii pe care sa le foloseasca mereu cu mult drag.

Firma de mai sus nu acorda premii simbolice. Adica nu ii pune angajatului o agenda intr-un cos de cadouri, o ciocolata si un pix sau o cana personalizata, ci premiile sunt de exceptie. Oricine si le-ar dori. Anul trecut, fruntasii firmei Y s-au bucurat de urmatoarele premii in ordinea din clasament:

-premiul I: o masina de lux care valoreaza sute de mii de euro. Cine nu si-ar dori sa conduca o asemenea bijuterie pe autostrada sau pe bulevardele orasului si sa fie admirat de toti care vad masina valoroasa?

-premiul al II-lea: o excursie all inclusive in Caraibe,  cazarea fiind asigurata in hoteluri de sapte stele, rasfat  pe care in mod obisnuit si-l permit bogatii acestei lumi.

-premiul al III-lea: un voucher de cumparaturi la magazinul Capodopera, o adevarata bijuterie.

Un salariat care se afla intr-un asemenea colectiv va da tot ce este mai bun, fiind multumit de conditiile excelente de munca, de faptul ca isi poate alege programul de lucru si ca din salariu isi poate permite tot ceea ce isi doreste un om care munceste intr-un timp cat mai scurt.

O persoana care se duce zi de zi la serviciu se simte frustrata cand din salariu nu isi poate cumpara televizor nou in locul celui care s-a stricat, haine elegante si incaltaminte moderna, o casa personala, tot ceea ce are nevoie sa se simta implinita.

Locuintele sunt asa de scumpe, incat oamenii nu si le permit fara sa se indatoreze pe zeci de ani. Unii migreaza in strainatate, in tarile dezvoltate in care salariile permit economisirea unor bani pentru cumpararea acestor bunuri scumpe de folosinta indelungata.

Un loc de munca bun este foarte valoros. Nu sunt multi angajatorii care permit salariatului sa isi aleaga programul de lucru dupa cum le este mai bine ca in acest mod sa mearga si la facultate si sa faca si scoala de soferi.

Este asa de bine ca la serviciu sa fie armonie deplina, oamenii sa se inteleaga, iar angajatorul sa ii ajute pe salariati sa isi ia apartament in rate direct de la dezvoltator, sa isi utilizeze intreaga influenta ca persoanele care lucreaza pentru el sa ia masini in leasing avantajos si sa mearga in excursii de lux sau sa faca operatiile estetice dorite cu plata in rate!

Acest angajator exista si nu pune conditii grozav de grele celor care isi doresc un post aici. Cine doreste informatii complete poate intra pe site-ul acestui angajator misterior si va avea surprize dupa surprize.

Bunastarea se afla la un click distanta de orice utilizator de internet, nefiind necesara decat o doza de curaj pentru prezentarea la interviul de angajare.

Pentru orice meserie se impune o doza de curaj, chiar si pentru o simpla iesire in oras, fiindca imprevizibilul se poate transforma oricand intr-un risc.

Fiindca si in Romania exista salarii de peste 10 000 de dolari pe luna, ele nu trebuie sa fie ratate, mai ales ca sunt completate cu fel si fel de bonusuri si de premii.

Acum este timpul ca persoanele curajoase si muncitoare sa se intereseze despre angajatorul care ofera salarii mari, premii mari si intervine pentru salariatul sau de cate ori acesta doreste sa isi cumpere un lucru foarte scump.

Niciun alt manager nu negogiaza in favoarea angajatului preturi foarte bune pentru apartament si masina, pentru interventiile si tratamentele estetice.

Este pacat ca astfel de locuri de munca sa ramana neocupate si sanse asa de mari sa fie ratate!

Un telefon sau un raspuns la intrebarile de pe site si interviul de angajare este aranjat. Angajatorul prezentat mai sus nu refuza pe nimeni care este ambitios si harnic si doreste sa castige sume record intr-un timp scurt.