Obtine curatenie la cele mai inalte standarde cu echipamentele Unilift Serv

Curatenia este foarte importanta indiferent de loc, cu atat mai mult in spatiile intens circulate. De aceea, prestatorii de astfel de servicii au nevoie de echipamente care sa le faciliteze munca, in timp ce intrunesc cele mai inalte standarde. Pentru acestia, la Unilift Serv exista o selectie vasta de aparate de spalat cu presiune. Acestea garanteaza la fiecare interventie de cele mai bune rezultate cu minim de efort!

Echipamente de calitate cu un grad inalt de performanta

La Unilift Serv, toate ofertele de produse sunt realizate in colaborare cu producatori renumiti pentru calitatea oferita. Fiecare masina de spalat cu presiune este invelita intr-o carcasa foarte rezistenta, care nu este afectata nici de socuri repetate, nici de apa sau praf. Aceasta are rolul de a proteja toate mecanismele si componentele moderne de la interior. Ele sunt responsabile de generarea presiunii ridicate, dar si de celelalte functii care asigura o curatare in profunzime a tuturor tipurilor de murdarie. Fie ca este vorba de indepartarea straturilor considerabile de mizerie, fie doar de lustruirea unor suprafete, aparatele cu presiune de la Unilift sunt intotdeauna cea mai buna alegere.

Sunt usor de folosit

Au incorporate niste sisteme de control simple, care sa permita oricui sa le foloseasca, fara sa fie nevoie de experienta sau cunostinte vaste. Sunt prevazute cu butoane de pornire si inchidere, cat si de reglare a intensitatii, care sunt semnalate pe intelesul tuturor.

Sunt compacte si ergonomice

Un avantaj deloc de neglijat al acestor dispozitive este faptul ca sunt usor de manevrat si transportat. Aceste doua detalii sunt esentiale pentru specialistii care actioneaza asupra unor spatii mari si trebuie sa se deplaseze de la o locatie la alta, intr-un timp foarte scurt.

Alege modelul potrivit cu ajutorul specialistilor nostri

Daca nu stii catre care dintre modelele disponibile sa te indrepti, acceseaza serviciul gratuit de pe site. Un specialist iti va prelua solicitarea si te va ajuta sa te decizi, in raport cu nevoile tale. Iti va raspunde la toate intrebarile, va oferi detalii suplimentare si va face recomandari pentru a-ti facilita intregul demers de selectie.

Bucura-te de cele mai bune preturi

Cu Unilift nu mai trebuie sa iti faci griji din punct de vedere financiar. Aici ai garantia faptului ca platesti strict pentru calitatea pe care o obtii si nimic in plus. Acest lucru se datoreaza faptului ca poti solicita o oferta personalizata de pret. Aceasta se va calcula in functie de diferiti parametri precum complexitatea aparatului, functii sau accesorii suplimentare si nu numai. Important este ca nu platesti pentru chestiuni de care nu ai nevoie si poti renunta la ele atat timp cat nu sunt neaparat necesare in utilizarea echipamentului.