aparatoare pat

O aparatoare pentru pat este mecanismul care te ajuta sa ai grija de bebe si cand nu ii esti alaturi!

Copilul necesita o atentie sporita si permanenta, motiv pentru care trebuie sa iei in considerare acest aspect chiar si in cele cateva secunde in care nu ii esti alaturi sau in care poti fi distras. In plus, cu cat este mai mic, cu atat vigilenta ta este solicitata la maximum, pentru a evita posibilele accidentari ale bebelusului.

Da, este greu si solicitant, insa poti sa ai grija de bebe intr-un mod mai sigur si mai relaxat cu ajutorul unui model de aparatoare pat din oferta www.buy4baby.ro. Produsul este un mecanism care se monteaza pe marginea saltelei si are rolul de a impiedica micutul sa cada in clipele in care acesta doarme, se joaca sau, pur si simplu, atentia iti poate fi distrasa.

Cand poti monta pentru prima data o aparatoare pentru pat?

aparatoare pat
aparatoare pat

Momentul montarii unui astfel de sistem de protectie este influentat de alegerea si nevoile personale. Acesta poate fi instalat inca din prima zi de viata a bebelusului, dar si mai tarziu. Nu momentul instalarii este neaparat important, ci faptul ca cel mic va fi in siguranta atat pe durata somnului, cat si atunci cand este treaz si alege sa se joace in pat.

Un astfel de sistem de protectie poate fi ales in functie de varsta copilului, etapele de evolutie pe care acesta le traverseaza, dar si de activitatile familiale. Spre exemplu, daca sunteti o familie de calatori si va place sa plecati des de acasa, atunci un bumper mobil poate fi varianta ideala pentru tine si familia ta. Acest model se monteaza rapid, poate fi transportat cu usurinta si poate fi folosit si pe post de tarc pentru bebelus. Astfel, copilul tau va putea sa se simta in siguranta, intr-un loc familiar, indiferent ca este acasa, la hotel sau la bunici.

Detalii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o aparatoare pentru pat

  • varsta copilului – acesta trebuie sa fie primul criteriu pe care sa il ai in vedere atunci cand alegi modelul care sa tina pericolul departe de prichindelul tau. De exemplu, pentru primele luni de viata ale copilului, poti alege un sistem rulou din bumbac sau un bumper impletit. Pe de alta parte, daca bebelusul doarme cu tine in patul matrimonial, atunci, pentru deplina lui siguranta, ar fi de preferat sa alegi un sistem de tip bariera, care sa-l impiedice sa cada din pat;

  • dimensiunea – dupa ce te-ai hotarat ce model de bariera ai nevoie, trebuie sa ai in vedere dimensiunea potrivita patului si saltelei pe care urmeaza sa montezi aceasta aparatoare pentru pat;

  • calitatea – este un alt criteriu decisiv pe care nu trebuie sa-l excluzi. Nivelul de calitate dicteaza siguranta pe care acest tip de sistem o poate oferi copilului tau. Totodata, rezistenta in timp este influentata de calitatea materialelor folosite la realizarea sistemului de tip aparatoare pat.

Oferta de sisteme de protectie care au rolul de a izola marginile patului este extrem de diversa. Consulta magazinul online buy4baby.ro si alege modelul potrivit tie si familiei tale. A-l sti pe bebe in afara pericolului iti ofera cea mai mare liniste si fericire!