Nicio pereche de pantofi nu ti se va parea prea scumpa daca vei alege sa faci videochat in Bucuresti!

Unele femei au parte inca din tinerete de o viata de lux, merg in concedii exotice de mai multe ori pe an si isi pot cumpara hainele, pantofii sau bijuteriile pe care le doresc, indiferent de pretul acestora. Altele abia daca reusesc sa se angajeze pe sume derizorii, care nu le ajung decat pentru a achita utilitatile si a acoperi nevoile de baza.

Nu doar norocul personal sau averea parintilor decid din ce categorie vei face parte. La fel de importante sunt si alegerile personale, dupa cum o dovedesc fetele care s-au nascut in familii modeste, dar au ajuns sa aiba tot ce isi doresc dupa ce au optat pentru o cariera ca model de

Unele femei au parte inca din tinerete de o viata de lux, merg in concedii exotice de mai multe ori pe an si isi pot cumpara hainele, pantofii sau bijuteriile pe care le doresc, indiferent de pretul acestora. Altele abia daca reusesc sa se angajeze pe sume derizorii, care nu le ajung decat pentru a achita utilitatile si a acoperi nevoile de baza.

Nu doar norocul personal sau averea parintilor decid din ce categorie vei face parte. La fel de importante sunt si alegerile personale, dupa cum o dovedesc fetele care s-au nascut in familii modeste, dar au ajuns sa aiba tot ce isi doresc dupa ce au optat pentru o cariera ca model de videochat Bucuresti la Studio-20.ro.

Intr-adevar, industria de divertisment online dedicata adultilor este un domeniu in plina dezvoltare, in care castigurile ajung la cote de neimaginat in alte ramuri economice din Romania. Iata cum evolueaza situatia financiara a unei femei care alege sa lucreze intr-un studio de videochat din Bucuresti!

Castigurile obtinute garantat in primele luni de lucru

In primele 3 luni de dupa semnarea contractului de artist-interpret, fiecare model de videochat din Bucuresti primeste, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele pe care le realizeaza in acest timp pe platformele online dedicate adultilor.

Astfel, fetele se pot concentra pe ceea ce este esential pentru o reusita viitoare: familiarizarea cu noul domeniu si invatarea tuturor secretelor care le permit sa devina modele de succes.

Ajutor financiar pentru haine si trusa de make-up

Tot in aceasta perioada de inceput, fetele care isi desfasoara activitatea ca model de videochat in Bucuresti beneficiaza de sprijin financiar pentru completarea garderobei de lucru si a trusei de machiaj.

Produsele sunt comandate de studio si considerate cadou pentru modelele care raman in echipa pentru o perioada de cel putin 3 luni. In schimb, daca pleaca mai devreme sau daca nu respecta programul ales, contravaloarea produselor le este retinuta din ultima plata efectuata.

Comisionul de baza si bonusurile primite

Fiecare model online poate ajunge la un comision cumulativ in valoare de 65% din castigurile generate pe site-uri. In fiecare studio de videochat din Bucuresti, se porneste de la comisionul brut in valoare de 50%, care poate fi completat de bonusuri acordate in functie de performanta.

De exemplu, fetele care lucreaza online peste 90 de ore intr-o perioada primesc un comision de 2%, iar cele care depasesc 100 de ore au parte de un comision in valoare de 5%. Bonusuri de 5% sunt oferite si pentru castiguri mai mari de 10 000 de dolari sau pentru fidelitate fata de echipa.

Credite obtinute in conditii avantajoase

Chiar daca se ajunge rapid la castiguri mari, unele fete isi doresc sa isi cumpere imediat masina sau casa la care au visat mereu, fara a fi nevoite sa astepte mai multe luni sau ani. Si pentru ele exista o solutie.

Mai precis, au posibilitatea de a obtine un credit in conditii deosebit de avantajoase, direct de la studio, deci fara intermedierea vreunei banci. Vor inapoia suma imprumutata din castigurile obtinute lunar pe platformele online dedicate adultilor.

videochat bucuresti

Vrei sa iti cumperi tot ceea ce iti doresti, fara sa conteze pretul? Alege o cariera ca model de videochat Bucuresti!