MLM Medical – distribuitor acreditat de mobilier pentru spații medicale

Instituțiile medicale care oferă posibilitatea de internare trebuie să doteze fiecare cabinet și salon conform standardelor în vigoare. Paturile sunt elementul central care trebuie achiziționat în funcție de rigori clare precum tipul de procedură în cadrul căreia va fi utilizat, materialele din care este realizat, mecanismul de funcționare și alte detalii tehnice care influențează atât gradul de confort al pacientului, dar și facilitatea de lucru a medicului. Alege paturi pentru spital reglabile de la MLM Medical și oferă-le pacienților o ședere cât mai ușoară și plăcută în salon!

Descoperă calitatea înaltă a produselor MLM

MLM Medical este distribuitor acreditat de echipamente medicale în România, ceea ce înseamnă că fiecare produs este marcat CE și avizat de Ministerul Sănătății. În conturarea ofertei de produse colaborează doar cu furnizori de încredere care utilizează doar materiale de calitate ridicată și proceduri sigure în realizarea acestora. Achiziționând de aici paturi pentru spital, vei obține produse durabile și rezistente la toate tipurile de uzură la care sunt expuse, care vor putea fi folosite în condiții optime ani la rândul.

Optează pentru modelul ideal de pat

Oferta de produse este una foarte variată în așa fel încât toate categoriile de nevoi să fie satisfăcute. În primul rând, vei putea alege în funcție de secția în care urmează să le utilizezi. Există așadar paturi simple pentru internare, paturi pentru terapie intensivă, paturi pediatrice și nu numai. De asemenea, poți opta fie pentru modele mecanice, fie pentru unele electrice cu 2, 3, 4 sau chiar 5 motoare incluse, în funcție de complexitatea procedurilor și de nevoile pacienților.

Comandă direct de pe site

MLM este magazinul care urmărește întotdeauna îmbunătățirii gamei de produse pe care le oferă pentru a veni în ajutorul cadrelor medicale spre a efectua intervenții mai ușor și rapid. Șansele ca tu să găsești ceea ce ai nevoie sunt foarte mari, iar în momentul în care ai făcut-o, pentru a intra în posesia patului mai sunt doar doi pași. Creează un cont de utilizator, în cazul în care nu ai deja unul, adaugă articolul în coș și completează detaliile de plată și livrare. Expedierea se face în doar câteva zile lucrătoare prin curier rapid.

Consolidează un parteneriat de lungă durată cu MLM

În cazul în care îți dorești că te bucuri de ajutorul unui distribuitor de încredere ori de câte ori ai nevoie, poți opta pentru încheierea unui contract de colaborare pe baza unor cerințe specifice. În acest mod, poți stabili încă de la început cum și când se vor realiza demersuri de înlocuire sau suplimentare a paturilor din anumite spații după necesități.

Asigură-te că spitalul, clinica sau cabinetul sunt dotate conform ultimelor prevederi din domeniu cu ajutorul MLM Medical!