masini de gheata

Masinile de gheata, echipamente HoReCa pregatite sa faca fata primei veri „normale“ dupa multi ani!

Dupa aproape doi ani s-a renuntat total la restrictii, ceea ce reprezinta o veste excelenta pentru domeniul HoReCa. 2022 va fi prima vara normala, in care oamenii vor putea sa calatoreasca in voie sau sa isi petreaca serile la un bar sau o terasa, fara niciun fel de limita de timp.

Prin urmare, antreprenorii din domeniu trebuie sa se dovedeasca la inaltimea situatiei si sa faca tot ce e posibil pentru a-si multumi clientii. Printre echipamentele necesare in cel mai inalt grad in sezonul estival, la loc de cinste se afla noile modele de masini de gheata. Iata principalele detalii pe care este necesar sa le cunoasteti, inainte de a face o astfel de investitie!

Cele mai importante caracteristici ale unei masini de gheata

Nu toate restaurantele sau barurile au nevoie de aceeasi cantitate de fulgi si cuburi de gheata. Aceasta depinde atat de specificul, cat si de marimea si de fluxul de clienti al fiecarei unitati de alimentatie publica in parte. Prin urmare, primul aspect de care trebuie tinut cont, la cumpararea unei masini de gheata, este capacitatea.

In cazul unui bar mai mic, de pilda, in oferta Fresco Expert pot fi gasite echipamente capabile sa produca o cantitate de 22 de kilograme de cuburi de gheata intr-un interval de 24 de ore. Exista trei astfel de modele de masini de gheata, astfel incat antreprenorii au ocazia sa o aleaga pe cea pe care o considera mai potrivita.

Sunt disponibile, de asemenea, nu mai putin de 11 masini de cuburi de gheata cu o capacitate medie, cuprinsa intre 32 si 55 de kilograme in 24 de ore. Cu alte cuvinte, ele pot sa produca aproximativ doua kilograme pe ora, ceea ce indeplineste necesitatile unei unitati de marime medie.

Pentru barurile si restaurantele cu un flux mare de clienti, pot fi alese echipamente cu o capacitate de 67, 88, 130, 155 sau chiar 300 de kilograme in 24 de ore! Astfel, oricat de mari s-ar dovedi necesitatile in aceasta vara care marcheaza depasirea restrictiilor, unitatea pe care o conduceti va face fata fara probleme!

Tipurile de racire disponibile

Alaturi de capacitate, un alt criteriu esential la cumpararea unei masini de gheata este reprezentat de tipul de racire: cu aer sau cu apa. In cazul celor cu aer, consumul de energie electrica este mai mare. Racirea cu apa, in schimb, genereaza economii la energia electrica, insa presupune si consum de apa.

Fresco Expert ofera 18 modele care functioneaza cu racire cu aer, disponibile la preturi care pornesc de la 3 413 si ajung la 21 151 de lei. In ceea ce priveste modelele de racire cu apa, sunt disponibile 9 modele, la preturi cuprinse intre 3 921 si 12 124 de lei.

Echipamentele disponibile, indiferent de tipul de racire si de capacitate, sunt oferite de prestigioasa firma germana Virtus Group GmbH, reprezentand in sine o garantie a calitatii. Se remarca prin materialele de buna calitate folosite in fabricatie, prin faptul ca permit economisirea energiei, precum si prin durabilitatea in timp.

Pregatiti-va asa cum se cuvine pentru o prima vara normala si achizitionati masini de gheata performante! Utilitatea lor va fi resimtita din plin la vara!