Iata cum iti poti infrumuseta bucataria

Vine o vreme cand ne plictisim de modul in care casa noastra arata. Iar chiar daca inca tinem la unele decoratiuni sau obiecte de mobilier, timpul care este nemilos cu toata lumea si inclusive cu obiectele neinsufletite, ne indeamna sa le schimbam cu unele mai moderne, mai viu colorate si cat mai simpatice.  Daca si tu esti in aceasta situatie si cauti o modalitate prin care sa iti infrumusetezi bucataria, iata cateva idei care sa te ajute.

  1. Perdele si draperii – Chiar daca bucataria este un spatiu in care se gateste destul de mult, unde umiditatea, mirosurile si grasimea atinge un nivel ridicat, asta nu inseamna ca nu putem opta pentru o perdea si o draperie mica, pe care sa o curatam ori de cate ori este nevoie. Bineinteles, ca amplasarea lor trebuie sa tina cont de cateva aspecte foarte importante, precum – distanta dintre perdea si aragaz.
  2. tablouri canvas bucatarie Una din cele mai simple metode prin care poti aduce culoarea si buna dispozitie in locuinta ta, este amplasarea unor tablouri in bucatarie. In functie de preferintele tale vei alege si tema, dar si culorile acestuia. Pot opta fie pentru un singur tablou de dimensiuni mai mari, fie pentru mai multe tablouri de dimensiuni mai mici, cu ajutorul carora sa creezi un mic joc pe perete. Trebuie sa mentionam ca pretul unui tablou canvas nu este unul foarte mare, spre exemplu poti achizitiona un tablou de 35 x 50 cm la doar 85 de lei, de la Weframe.ro. Bineinteles ca poti opta si pentru unul sau mai multe tablouri personalizate. Ce poti printa pe un tablou? Orice iti doresti.

Iata cum poti personaliza un tablou in doar cateva minute!

  • Selectezi imaginea preferata, aceasta trebuie sa aiba maximum 15 MB. Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, jpe, png si chiar gaf. Mai apoi selectezi dimensiunea potrivita pentru tine. Poti opta pentru:  35 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm, 85 x 120 cm. Mai poi vezi simularile si adaugi produsul in cos. Trebuie sa stii ca tabloul vine gata de agatat pe perete. Adica pachetul include: Sasiul din lemn si agatatoarea metalica. Iar tie nu iti mai ramane decat sa il pui in locul dorit de tine.
  1. Stickere de perete– Stickere pot fi si ele o optiune buna, daca doresti sa nu depui nici un fel de efort. Dar trebuie sa stii ca pretul s-ar putea sa fie unul mult prea ridicat, asta in cazul in care iti doresti un sticker de dimensiuni ceva mai mari. Mai mult decat atat, daca optati pentru unele de slaba calitate s-ar putea sa nu reziste foarte mult timp pe perete si chiar sa pateze suprafata pe care a fost lipit.

Vopsirea peretilor – Daca nu iti este frica sa te murdaresti pe maini si esti obisnuit cu munca fizica, atunci poti incerca sa vopsesti unul sau toti peretii bucatariei. Nu uita ca trebuie sa muti ori sa acoperi toate lucrurile din bucatarie pentru a ev