Frederique Constant

Ceasurile elvetiene au fost intotdeauna in topul preferintelor iubitorilor de orologerie. Brandurile de lux au tinut mereu cont de aceasta cerere, de aceea majoritatea ceasurilor de lux au mecanisme elvetiene. Frederique Constant este un brand care si-a urmarit intotdeauna ideea de baza: sa creeze ceasuri atragatoare, unice. Ceasurile sub marca Frederique Constant imbina perfect eleganta si indrazneala, fiind realizate din piese dure, de cei mai mari maestri ceasornicari. Folosesc procesul standard de fabricare a ceasurilor, dar sunt la curent si acorda o deosebita importanta si ultimelor inventii in materie de functii. Cu ajutorul acestor aspecte si calitati, ceasurile de mana Frederique Constant ajung pe culmile succesului.

 

Principalele colectii de ceasuri Friederique Constant sunt Classics si Slimline. Ambele colectii pun la dispozitie ceasuri de mana atat pentru barbati cat si pentru femei. Si sigur gasesti in gama lor un ceas potrivit pentru fiecare, deoarece imbina mai multe stiluri. Misiunea ceasurilor Frederique Constant se reflecta tocmai in acest aspect. Sa creeze ceasuri pentru toti iubitorii de orologerie.

 

Barbatilor le-a placut mereu sa poarte la mana ceasuri masive, dure dar in acelasi timp frumoase, atragatoare. Cadranele ceasurilor de mana Frederique Constant sunt mari, ornamentate cu gust, fiind capabile sa sporeasca statutul celui care le poarta. Ceasurile fabricate sub acest brand sunt diferite unele de celalalte prin aspect si stil. Afisajul poate fi caracterizat prin cifre romane sau cifre arabe. Cadranele ceasurilor Frederique Constant sunt majoritatea albe dar gasiti si ceasuri de mana cu cadrane negre. Bratarile ceasurilor Frederique Constant sunt fie din otel inoxidabil fie din piele, avand culori argintii, negre sau maro, iar carcasele sunt fie rotunde fie dreptunghiulare. Un ceas de mana Frederique Constant este intotdeauna o alegere potrivita deoarece se pune un accent deosebit pe calitatea materialelor si pieselor folosite la realizarea acestuia. Materialele din care sunt facute bratarile pot fi din piele naturala sau otel inoxidabil, cele din piele fiind mai flexibile.

 

Ceasurile de mana Frederique Constant pentru femei sunt usor diferite de cele pentru barbati, fiind mai feminine, mai colorate si atrag privirile. Cadranele ceasurilor sunt fie albe, sidefate sau argintii. Unele modele de ceasuri au bratari imbracate in satin, ce se pliaza frumos pe incheietura mainii unei doamne care iubeste moda si calitatea a ceea ce poarta.

Ceasurile Frederique Constant din colectia Slimline include modele rafinate, subtiri. Sunt disponibile in modele atat pentru femei cat si pentru barbati. Aceste modele de ceasuri de mana au decoratiuni frumoase, delicate. Toate materialele din care sunt fabricate ceasurile din gama Slimline atrag si au atras dintotdeauna iubitorii de ceasuri.

In aceasta colectie Frederique Constant gama de culori este diversa. Descoperiti modele in nuante precum auriu, negru, albastru, argintiu si multe altele, care sunt placute ochiului.

Daca doriti sa faceti un cadou sau sa va rasfatati cu o noua bijuterie, puteti achizitiona un ceas de mana Frederique Constant de pe magazinul online de ceasuri Orologi.ro. Veti ramane placut surprinsi sa descoperiti o colectie de ceasuri minunate, potrivite oricarui stil. Ceasurile Frederique Constant sunt potrivite oricui, deoarece au un design potrivit fiecarui membru al familiei. Practic sunt fara varsta si emana o eleganta si o nota sofisticata.