Etuo

Folosește câte o carcasă de telefon pentru fiecare zi a săptămânii

Pentru a aduce stil și protecție smartphone-ului tău, carcasele pentru telefoane sunt accesoriile esențiale. Ca ele să te reprezinte cu adevărat, le poți personaliza transformându-le într-o extensie a propriei personalități.

O idee ar fi să îți personalizezi câte o carcasă pentru fiecare zi a săptămânii. Poti alege texte drăguțe care să te motiveze în fiecare zi sau chiar fotografidestinate zilelor saptămânii. Fie pentru propriul tău telefon, fie pentru a oferi unei persoanei dragi, carcasa personalizată este un pariu sigur și un cadou foarte frumos!

1.Dă o notă personală telefonului

Carcasa foto este cu adevărat perfectă pentru a aduce o notă personală smartphone-ului tău, astfel să se evidențieze printre husele clasice care sunt în general produse în serie. Vorbim despre o husă complet personalizată, în funcție de gusturile și preferințele tale. O poți decora după cum dorești cu imagini la alegere. Și de ce nu chiar cu o fotografie a animalului tău de companie, cu un membru al familiei tale, cu prietenii tăi sau cu un selfie simplu și drăguț?

2.Gusturi și culori preferate

Depinde de tine să îți alegi imaginea preferată, poate fi o fotografie de peisaj încărcată pe internet, paterne în culorile preferate sau o fotografie din albumul tău. În orice caz, puteți chiar să adăugați în prealabil un filtru colorat la această fotografie pentru a da un stil foarte frumos smartphone-ului dvs. Este chiar posibil să adăugați texte personalizate pentru mai mult design.

3.Ușor de realizat și de comandat

Carcasa personalizată poate fi realizată din doar câteva click-uri. Ți se oferă acces personal de unde poți descărca fotografiile la alegere și apoi le poți poziționa după cum dorești pe o husă virtuală. Ai mână liberă de personalizare. Oricum, totul este simplu și intuitiv de utilizat! După ce ai comandat, husa îți va fi trimisă în termen de câteva zile. Carcasa personalizată este disponibilă pentru mai multe modele de telefoane.

4. Pentru protecția telefonului în caz de cădere sau impact

Husa personalizată este un accesoriu pentru telefon care nu este doar plăcută din punct de vedere estetic, ci și flexibilă și rezistentă. De fapt, a fost proiectată cu silicon transparent, care îți va proteja smartphone-ul în caz de cădere, impact sau posibile zgârieturi.

5. Preț foarte atractiv!

Ai avea tendința să crezi că aceste carcase telefoane personalizate sunt mai scumpe decât cele clasice. Dar este greșit! Accesoriile personalizate pentru telefon sunt la prețuri foarte atractive! Deci, pentru același preț, este mai bine să optezi pentru o carcasă mai elegantă!

Vei beneficia astfel de un telefon care este protejat optim împotriva atacurilor externe. Vei putea manipula accesoriile personalizate după cum dorești. Îți vor oferi cel mai bun confort posibil de utilizare, mai ales că este o alegere economică. Datorită rezistenței sale excepționale, te va împiedica în mod eficient să îți înlocuiești frecvent telefonul. Suficient pentru a economisi bani considerabili. Deci, ce aștepți pentru a comanda modelul de husă care ți se potrivește cel mai bine?