Flori proaspete vs uscate vs artificiale

Ce vor fi flori proaspete, uscate sau artificiale? Acum iată o dilemă pe care o au mulți oameni atunci când vine vorba de a alege cel mai bun aranjament floral pentru o ocazie specială sau doar pentru decorarea casei. Decizia este mai ușor de luat dacă luați în considerare câțiva factori precum bugetul sau gustul personal. Dar din experiența anterioară, cu siguranță ar trebui să mergi cu aranjamente florale proaspete, mai ales dacă vrei să le folosești ca simbol al personalității și stilului tău.

1. Aranjamente cu flori artificiale

Majoritatea oamenilor care aleg flori artificiale o fac pentru că nu necesită întreținere. Tot ce trebuie să faci este să-l pui într-un colț aranjamentul floral, să uiți de el și să te ocupi de treburile tale, pentru că nu va trebui să-ți faci griji pentru eventualele vărsări de apă sau pentru a fi nevoit să schimbi solul sau chiar să tunzi frunzele. Așa că îl puteți considera pur și simplu o parte a decorului static al biroului sau al casei dvs. Florile artificiale ar putea necesita puțină curățare din când în când, dar nu vă faceți griji prea mult pentru asta: tot ce trebuie să faceți este să le ștergeți cu o cârpă umedă.

Un alt avantaj al achiziționării florilor artificiale ar fi prețul. De cele mai multe ori costul florilor artificiale este mai mic decât prețul florilor naturale, totuși, rețineți că calitatea se potrivește adesea cu prețul produsului din flori artificiale.

Acum, dacă te gândești să oferi cuiva drag un cadou de flori artificiale, gândește-te de două ori înainte de a merge la cumpărături. Sigur, florile artificiale ar putea dura mai mult, dar aranjamentele florale proaspete sunt cu adevărat o expresie a iubirii și a respectului. Chiar ți-ai dori să oferi un aranjament floral din plastic soției, mamei sau iubitei tale? S-ar putea să dureze ani de zile, dar amintirea acelui aranjament de flori minunat și proaspăt va dura pentru totdeauna, așa cum dragostea rămâne în sufletul unei persoane mai degrabă decât în ​​obiecte.

De ce ar vrea oamenii să folosească aranjamente cu flori artificiale în loc să folosească flori naturale, proaspete? Ei bine, vă pot spune câteva motive bune. Prin toate mijloacele, cumpără flori artificiale dacă ești alergic la cele reale sau dacă este persoana căreia vrei să-i faci cadou flori.

Un alt motiv bun pentru a alege flori artificiale în loc de flori proaspete ar fi locația. Da, locația pentru că dacă, să zicem, vrei trandafiri proaspeți ca exemplu pentru nunta ta și locuiești într-o zonă îndepărtată, ar putea fi destul de costisitor să îi importi pentru ceremonie. Doar rămâneți cu niște trandafiri de mătase de calitate și folosiți bugetul pentru altceva. Pe de altă parte, gândiți-vă la o nuntă într-o zi fierbinte de vară; florile proaspete se pot ofili din cauza căldurii verii, dar cele artificiale nu, dar dacă plănuiești totul cu atenție, te poți adapta cu ușurință pentru a găsi cele mai bune flori naturale pentru ceremonia ta. (Găsiți tipuri locale de flori în zone îndepărtate și asigurați-vă că aveți frigider pentru flori vara.) Depinde de dvs. să decideți dacă doriți flori artificiale sau flori proaspete pentru orice ocazie.

2. Aranjamente cu flori uscate

Dacă sunteți în căutarea durabilității atunci când cumpărați un aranjament floral, florile uscate sunt cea mai apropiată alegere de florile naturale. Acest lucru se datorează faptului că florile uscate sunt încă adevăratele păstrate într-o manieră care menține parțial calitățile florilor naturale. O varietate de flori naturale sunt uscate prin mai multe metode, precum: liofilizare, uscare la aer, folosind cuptorul cu microunde sau prin introducerea lor în silicagel. Ceea ce este grozav la florile uscate este că le poți face singur, mai degrabă decât achiziționându-le.

Trandafiri criogenati in cupola de sticla, vezi aici website-ul

În cele mai multe cazuri, oamenii decid tipul de flori pe care îl doresc luând în considerare factorul de conservare. Vrei să le păstrezi pentru totdeauna? Aveți două opțiuni:

Cumpărați flori artificiale, deoarece aspectul lor nu se va schimba niciodată;
În funcție de tipul de flori proaspete pe care le alegeți, le puteți usca sau conserva în orice fel, s-ar putea să nu arate la fel în câțiva ani.
Din punctul meu de vedere, a încerca să păstrezi florile pentru totdeauna este ca și cum ai încerca să rămâi tânăr pentru totdeauna. Sunt minunate și unice în timp ce sunt proaspete, dar oricât am încerca să le ținem în viață, vine un moment în care trebuie să le lăsăm să plece și să acceptăm că florile au fost menite să ne aducă frumusețe și amintiri minunate, chiar dacă pt. o perioadă scurtă de timp. De ce să mergem după flori artificiale când ne putem bucura de adevăratul lucru al frumuseții, cu culori vii, parfumuri uimitoare și miracolul naturii?

3. Cea mai bună alegere – aranjamente florale proaspete

Alegerea florilor proaspete pentru casa ta sau pentru ocazii speciale este intotdeauna o alegere de stil si personalitate. Natura ne-a oferit atât de multe flori minunate și, din fericire, găsirea florilor care vă evidențiază personalitatea și gustul a devenit o sarcină ușoară. Indiferent dacă vă decideți să le cumpărați de la floraria locală, să le comandați online sau să vă creșteți singuri, veți descoperi că florile proaspete sunt întotdeauna cea mai bună alegere.