studio videochat iasi

E „cod rosu“ de distractie si castiguri intr-un studio de videochat din Iasi!

Cariera ideala este aceea care iti ofera pe de o parte castiguri financiare importante, iar pe de alta parte o stare de bine si de confort resimtita in timp ce lucrezi.

Exista putine domenii economice care imbina cele doua avantaje. De cele mai multe ori, se intampla ca banii multi sa apara acolo unde si stresul este foarte mare, iar cantitatea de munca enorma. In schimb, o atmosfera de lucru placuta inseamna de multe ori, din nefericire, si castiguri inferioare.

Intr-un studio de videochat Iasi ca Studio20.ro, este insa posibil sa te bucuri din plin de ambele tipuri de beneficii. Iata cum stau lucrurile!

Incasarile de care ai parte intr-un studio de videochat din Iasi

studio videochat iasi
studio videochat iasi

In primele trei luni de dupa semnarea contractului de artist-interpret, fiecare fata primeste, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna, care nu este conditionata de performantele realizate in acest timp pe platformele online destinate adultilor. Asa cum este normal, suma nu mai este luata in considerare in momentul in care incepi sa ai incasari mai mari, astfel incat atunci le primesti pe acestea, in cea mai avantajoasa varianta pentru tine.

Ulterior, ai parte de un comision de baza in valoare de 50% din toate castigurile realizate pe site-urile pentru adulti. In plus, intr-un studio de videochat din Iasi se ofera si bonusuri in valoare de 5% pentru minimum 100 de ore lucrate intr-o perioada, pentru depasirea pragului de 15 000 de dolari sau pentru un comportament online impecabil. Fetele sunt rasplatite, totodata, pentru o rata de conversie buna, adica pentru numarul de vizitatori care se inscriu pe site venind din camera lor de chat, precum si pentru parteneriat pe termen lung.

Dupa 6 luni petrecute in cadrul aceluiasi studio de videochat din Iasi, apare si posibilitatea de a contracta credite direct de la firma, fara intermedierea unei banci, deci si fara dobanzi sau comisioane. Ele vor fi returnate, ulterior, din incasarile obtinute pe site-urile pentru adulti.

Starea de bine permanenta resimtita ca model online

Avand incasari care depasesc, in unele cazuri, chiar si suma de 10 000 de dolari pe luna, este normal sa ai incredere in sine, sa fii optimista si, in general, sa te simti bine. Insa exista si alte aspecte, in afara de bani, care contribuie la o stare de spirit placuta pentru un model de videochat Iasi.

De exemplu, fiecare camera de lucru are o tematica speciala, unica, designul fiind gandit astfel incat sa indeplineasca doua scopuri: pe de o parte sa permita transpunerea in realitate a diferitelor fantezii ale membrilor, iar pe de alta parte sa le ofere modelelor un spatiu relaxant si confortabil de munca, unde sa se simta in deplina siguranta. In plus, exista si spatii destinate relaxarii, unde modelele pot sa socializeze si sa se simta bine impreuna.

Colectivul este unul deosebit de prietenos, construit conform devizei „reusim impreuna“. Toata lumea este prezenta la datorie si gata sa le ajute pe modele sa reuseasca: traineri, profesori de limba engleza, de cultura generala si de make-up, echipa de suport tehnic si managerii.

Nu e nevoie sa alegi intre bani si distractie. Vei avea parte de amandoua, ca model de videochat Iasi!