Diferenta dintre o cazare in regim hotelier si o cazare la hotel

Te-ai intrebat vreodata despre diferenta dintre o cazare in regim hotelier in Bucuresti si o cazare la hotel si care este cea mai potrivita pentru tine? Sunt concepte distinct diferite si sunt folosite din motive diferite. Iata avantajele pentru cazare in regim hotelier vs hotel, plus alte cateva clarificari.

Ce este o cazare in regim hotelier? Mai simplu spus, stai in casa sau apartamentul cuiva.

In ceea ce priveste rezervarile unui regim hotelier, aceasta poate fi casa personala a cuiva sau o a doua casa, pe care a adaugat-o pe un site web de specilitate, care are legatura cu cazarile, cu scopul de a castiga bani prin inchirierea camerei suplimentare, a intregului apartament, a intregii case, sau chiar a cabanei lor.

Oamenii isi inscriu apartamentele pentru regim hotelier din mai multe motive. In principal, este pentru a obtine venituri suplimentare pe un spatiu liber. Veti gasi persoane singure si persoane in varsta care locuiesc singure intr-o casa mare care doresc sa inchirieze o camera pentru a-si suplimenta veniturile sau pensionarea. Gasesti pe altii carora nu le place sa-si lase apartamentul liber si prefera sa aiba oameni acolo cat timp sunt plecati.

O alta semnificatie a gazduirii se refera la studentii care stau intr-un regim hotelier in timpul studiilor. Acesta este de obicei pentru studentii care vin din strainatate.

Cele mai populare sunt:

Airbnb – Rezervati paturi, camere si apartamente sau case intregi pentru sejururi de obicei pe termen scurt;

Booking –  in timp ce acesta a inceput ca un site de rezervare a hotelurilor, acum ofera cazare in gazda. Exista numeroase apartamente care apartin unui complex de apartamente. De asemenea, puteti rezerva vile si pensiuni prin Booking.

Exista o varietate de site-uri web populare pentru regimuri hoteliere, cum ar fi programul Airbnb. Afacerea cu regimul hotelier este o afacere mare in prezent. Turismul cazarii intr-un regim hotelier a crescut inca de la inceputurile sale, in 2005. Si tot mai multi oameni constata ca „economia colectiva” a inchirierii camerei sau apartamentului lor gol este destul de profitabila. Acest lucru este deosebit de atractiv pentru familii sau cupluri si prieteni care calatoresc impreuna.

Rezervarea printr-o aplicatie sau un site web pentru regimul hotelier este destul de usoara. Cand folosesti Airbnb, de exemplu, selectezi orasul de destinatie, apoi bifezi ce doresti sa alegi dintre un pat intr-o camera comuna, un dormitor intr-un apartament comun sau un apartament intreg pentru tine.

Tipul de apartament pe care il rezervati depinde in totalitate de bugetul dvs. si de nivelul de toleranta.

Cele mai mari diferente dintre hotel si gazda

Intr-un hotel, aveti servicii de menaj, receptie, securitate, room service daca doriti, articole de toaleta si alte facilitati, cum ar fi, probabil, o piscina, un centru de fitness si un restaurant. Adesea, gasiti check-in 24 de ore pe zi.

Intr-o gazda, ai liber intregul apartament si poti scotoci prin orice se afla in dulapuri. Aici puteti sa folositi ceaiul, cafeaua, zaharul, oalele sau tigaile, nu va va oferi. Asta e valabil pentru masina de spalat, daca ai nevoie. Practic te simti ca acasa, dar intr-o alta casa.