Daca pandemia ti-a afectat business-ul iata solutia care te poate ajuta

Aceasta pandemie inseamna ceva cu totul nou pentru fiecare dintre noi si, din pacate, multi antreprenori sunt pusi in dificultate din cauza presiunii financiare. Multe industrii s-au vazut a fi nevoite sa isi diminueze activitatea, iar fel si fel de afaceri incearca sa se reinventeze pentru a putea supravietui. Totusi, exista si solutii moderne care vin in sprijinul oamenilor de afaceri, iar un credit pentru IMM este mult mai usor de obtinut la Omnicredit decat in alte conditii.

Creditele pot fi accesate pentru dezvoltarea afacerilor din nenumarate domenii si nu sunt impuse limite cu privire la modul in care sa fie utilizate sumele de bani. Astfel, sprijinul poate fi numai bun pentru plata furnizorilor, a chiriilor sau salariilor, pentru achizitionarea de echipamente si utilaje si nu numai. Conditiile impuse nu sunt deloc stricte, ceea ce presupune ca este necesar doar ca societatile sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. Totusi, acest lucru nu inseamna ca start-up-urile nu au o sansa, iar in functie de potentialul lor au sansa de a dobandi sprijin financiar la Omnicredit. Avantajele sunt clare si simple aici, astfel ca orice antreprenor are sansa de a-si dezvolta afacerea. Rambursarea se face in rate lunare timp de pana la 12 luni, astfel ca flexibilitatea este maxima, iar solutia poate fi folosita concomitent cu altele disponibile la Omnicredit.

Pe site te asteapta un calculator online pe care merita sa il folosesti intrucat prin intermediul sau afli de la bun inceput care sunt conditiile. Asadar, trebuie doar sa alegi suma de care ai nevoie, pana la 250000 de lei, dar si perioada imprumutului, pana la 12 luni. Pe aceasta cale stii pe loc care este valoarea ratei lunare, dar si care este suma totala pe care o ai de platit. La Omnicredit totul este transparent si nu exista taxe ascunse sau comisioane cu care sa te trezesti peste cateva luni.

In plus, este foarte usor sa demarezi procedurile, ai nevoie doar de un cont pe site pe care il faci in 30 de secunde. Mai apoi alegi modalitatea de finantare care te intereseaza, incarci documentele solicitate in acest sens, iar in cel mult o ora vei primi un raspuns. Daca acesta este afirmativ, atunci in alte 8 ore suma solicitata ajunge direct in contul tau.

Un credit pentru IMM se dovedeste a fi ideal indiferent de domeniu, iar de-a lungul anilor Omnicredit a sprijinit dezvoltarea a afaceri precum agentii de vanzari, de marketing, firme de IT, spalatorii, brutarii, florarii, agentii de turism, magazine online de toate tipurile si nu numai. Acestea se pot confrunta cu probleme financiare din mai multe motive, important fiind sa se depaseasca. La Omnicredit vei gasi o echipa cu experienta in domeniul financiar, care lucreaza de peste 15 ani in acest sector, astfel ca dispune de cunostintele necesare pentru a putea gestiona fiecare situatie asa cum se cuvine si pentru a gasi cele mai bune solutii. La randul lor, antreprenorii pot dobandi abilitati care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea.

Pe aceasta cale, business-uri din toate domeniile se pot reinventa in functie de nevoi pentru a ajunge la cele mai mari performante. In plus, acesta este locul ideal in care se poate evita birocratia, cea care ingreuneaza nenumarate proceduri si care pune bete in roate dezvoltarii afacerilor. Omnicredit este locul ideal in care vei gasi intelegerea si sprijinul de care ai nevoie atunci cand iti derulezi activitatea. Fie ca incepi de la zero, fie iti doresti un mic impuls pentru a putea merge mai departe, stii cine te ajuta oricand ai nevoie.