Cutiile de carton sunt avantajoase pentru transportul marfurilor!

Cutiile de carton au devenit la nivel global sinonimul ambalajelor de calitate pentru transport, deoarece acestea nu sunt costisitoare, iar cartonul nu polueaza. Magazinul ipack.ro ofera o gama vasta si deosebita de cutii transport de la care clientii se pot aproviziona in mod direct. Cele mai rezistente cutii de carton transport sticle pot fi condamnate online, iar vasta gama de produse asigura cutii pentru toate necesitatile.

Cutiile de carton sunt utile in special companiilor, care trebuie sa aiba materiale durabile si ieftine, capabile sa garanteze integritatea produselor lor pe tot parcursul transportului.

Cand vine vorba de ambalare, cutiile de carton sunt, fara indoiala, una dintre cele mai bune optiuni. Fie pentru o mutare, fie pentru depozitarea obiectelor, acest material are mai multe caracteristici care il fac perfect pentru ambalarea, transportul si depozitarea multor tipuri de obiecte si produse, precum carti, sticle, produse alimentare, obiecte mici, fragile etc.

Beneficiile cartonului

Cartonul este un material flexibil si rezistent, dar ofera si multe alte avantaje, de exemplu:

Protejati obiectele

Cartonul ondulat este ideal pentru a proteja obiectele fragile, deoarece structura sa este similara cu un sandvis, are un fel de valuri acoperite care confera rezistenta si protectie, amortizand socurile externe.

Companiile care produc aceste tipuri de cutii proiecteaza ondulatia in functie de utilizari, pentru a maximiza in continuare performanta materialelor. Chiar si in conditii de stres, obiectele fragile vor fi protejate .

Pe langa cutiile de carton ondulate exista si alte tipuri de cutii de carton, precum cutii duble, cutii pentru scopuri specifice, pentru magazine etc. Puteti gasi chiar si cutii personalizate, deoarece toate obiectele nu au aceeasi dimensiune, forma sau rezistenta.

In acest caz, ar trebui sa acordati o atentie speciala si sa o alegeti pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor voastre.

Cartonul este rezistent

Ambalajele din carton si hartie au o rata de reciclare de 80% si o rata de recuperare de 88%.

In plus, producerea de cutii de carton nu necesita un consum ridicat de energie in comparatie cu alte materiale de ambalare. In consecinta, o cutie de carton bine conceputa echivaleaza cu mai putine deseuri, mai putina energie si materii prime utilizate.

Cartonul este ieftin

Comparativ cu alte materiale, cartonul ofera o solutie economica, mai ales daca sunt necesare cantitati mari. Alte materiale precum plasticul, lemnul, metalul sau compozitele sunt mai scumpe decat cartonul si, de asemenea, sunt mai grele, un factor care va creste costurile de expediere.

Cutiile de carton pot fi manipulate cu usurinta in timpul operatiunilor de ambalare, incarcare si descarcare. In acelasi timp, acestea permit depozitarea usoara a produselor pe rafturi, precum si economisirea spatiului in depozite si in timpul transportului de marfuri.

Cu cartonul, nu sunt create doar cutiile clasice patrate sau dreptunghiulare, ci pot crea si forme diferite, precum recipientele pentru oua. Acum, ca stiti avantajele cartonului, stiti ce va trebuie pentru a va impacheta obiectele de pret sau fragile in siguranta. Stim ca pregatirea cutiilor este unul dintre cele mai stresante momente din timpul mutarii, asa ca ipack.ro ofera solutii avantajoase pentru cutii transport sticle si nu numai!