Willi

Cum se asortează o șapcă ținutei

O parte integrantă a garderobei fiecărei femei în timpul verii și iernii, de mai mulți ani, este șapca damă de vară sau de iarnă. Șapca de  damă versatilă este un accesoriu feminin pe care aproape orice femeie o poate purta la o ținută. Șepcile pentru femei cu vizieră pot fi atât sportive, cât și pline de farmec.

Șepcile de damă Willi pentru femei sunt realizate din diverse materiale combinate precum bumbac, in și vâscoză pentru zilele de vară sau din lână pură merinos pentru zilele de iarnă. Datorită varietății de materiale, o șapcă damă poate fi relevantă în orice moment al anului.

Șapca de vară pentru femei este un accesoriu care nu numai că oferă protecție împotriva soarelui și a căldurii, sau căldură pe timpul iernii, ci creează și o anumită aură în jurul purtătoarei. Acesta este un punct culminant care completează ținuta, indiferent de stil sau chiar de dispoziție. De exemplu, un astfel de accesoriu pentru cap, devine întotdeauna dinamic, chiar și atunci când vine vorba de un tricou dantelat sau de o bluză delicată din voal. Imaginea feminină cu șapcă este plină de imagini jucăușe autentice și rapiditate evazivă. Nu degeaba mulți stilişti consideră că acest accesoriu este unul dintre cele mai bune modalități de a produce un efect de întinerire.

Șapca damă pentru imagini feminine

Imaginea feminină cu șapca de damă este un fenomen divers și multifacetic. Poate fi atât „amanta vieții”, cât și „rebela” sau „doamna romantică”. Cu toate acestea, în ciuda versatilității accesoriului, o varietate de stiluri, le poate sugera multora că ești o persoană misterioasă. De exemplu, ce tip de șapcă să alegi pentru o ținută elegantă și ce tip de șapcă de damă să alegi pentru stilul huligan?  Pentru a-ți facilita navigarea în varietatea de modele, iată câteva sfaturi de bază, pentru a-ți fi mai ușor să îți formezi propria imagine individuală.

Șapca de vară pentru ținuta casual

Poți purta o șapcă de vară la îmbrăcăminte confortabilă, confecționată din țesături naturale în culori deschise: pantaloni scurți, fuste scurte, tunici, bluze, topuri și rochii vaporoase. Încălțăminte confortabilă fără tocuri: sandale, saboți, mocasini, adidași și chiar șlapi.

Șapca de damă pentru stilul de afaceri

Dacă nu știi ce să porți cu o șapcă de damă, încearc-o cu oricare dintre ținutele tale de birou. Cu siguranță vei observa cum ținuta strictă se va transforma. Astfel de modele arată minunat cu pantaloni drepți, fuste chiar sub genunchi, jachete și cămăși.

Şapca pentru medii sociale

De regulă, petrecerile de vară și evenimentele speciale sunt asociate cu a fi în aer liber. Și pentru astfel de situații, probabil, nu există un accesoriu mai bun decât o șapcă de vară. Șapca de vară are un adevărat stil elegant, care va fi în armonie atât cu tema evenimentelor, cât și cu natura înconjurătoare.

Dacă decizi să cumperi o șapcă de damă din magazinul online willi.ro, ar trebui să știi că îți oferă multe avantaje față de alte pălării. Șapca de vară sau de iarnă pentru femei reduce vizual volumul corpului, ceea ce este foarte convenabil pentru cele care sunt îngrijorate de kilogramele în plus. Poți găsi cu ușurință multe stiluri de îmbrăcăminte la care să porți o șapcă damă.