Cum sa vinzi online?

Într-o eră din ce în ce mai digitală, este foarte rar ca cei cu un produs fizic sau cu prezență în stradă să nu profite de numeroasele canale care vă permit să vindeți online. Vânzarea unui produs online vă permite să ajungeți la un public mai larg intr-un timp record.

Dacă comerțul electronic este un domeniu pe care nu l-ați explorat niciodată, încercarea de a obține atenția asupra acestuia poate părea puțin copleșitoare, totuși, există o mulțime de beneficii de care trebuie sa profitati. Poate că ați început cu un magazin local, dar doriți să ajungeți la un public mult mai larg. Sau aveți deja o prezență online, dar doriți să explorați alte platforme unde produsul dvs. ar putea fi văzut.

Unde îmi pot vinde lucrurile online gratuit?

O platforma unde poti pune un anunt gratuit este  ivu.ro – Site de anunturi gratuite ! Aici poti sa iti publici anunturile gratuit fara nici o restrictie.Singura conditie este sa creezi un cont de utilizator.

Când vine vorba de vânzarea gratuită a produselor online, numărul de opțiuni este limitat. Cele mai populare platforme iti impun o sumedenie de limite si nu prea poti sa plasezi un anunt gratuit. Cu toate acestea , alternative exista.

Cum pot vinde pe ivu.ro ?

Simplu.Intri pe site, iti creezi un cont de utilizator (sau te loghezi cu facebook si iti creeaza ei unul automat) si poti sa plasezi primul tau anunt. Mai jos aveti o lista cu categoriile principale in care se pot posta anunturi pe ivu.ro !

Anunturi auto

Imobiliare vanzari

Imobiliare inchirieri

Locuri de munca

Casa si Gradina

Hobby-Sport

Moda si frumusete

Anunturi agricole

Electronice

Prestari Servicii

Vanzari animale

Diverse

Dacă postați anunțul pe acest site există șanse mari ca mulți oameni să vă vadă anunțul, ceea ce va duce la un răspuns pozitiv pentru afacerea dvs.