Cum să prelungești durata de viață a manichiurii tale

Ar trebui să avem mereu grijă de unghiile noastre. În afară de fețele noastre, aceste extensii drăguțe sunt, de asemenea, foarte vizibile și vă pot reflecta personalitatea. Imaginează-ți că lucrezi într-un mediu corporatist prestigios și că le ai pe toate, o ținută grozavă, bifată; coafură corporatistă, bifată; pantofi de neuitat, bifată; dar în timp ce faci o prezentare observi că toți se uită la degetele tale! Lacul de unghii s-a spart și ai o murdărie vizibilă sub unghii. La fel de important ca orice regim de înfrumusețare, unghiile trebuie, de asemenea, să fie întreținute în mod regulat. Lacul de unghii ar putea, de asemenea, să emane o personalitate sau o stare de spirit. Poți să fii șic și să ai o manichiură cu vârf franțuzesc, poți să îți scoți latura sălbatică cu o culoare roșu motor aprins sau să fii sally de vară cu o manichiură cu o notă de bronz. Așadar, indiferent de culoarea sau designul pe care îl alegi, este perfect în regulă, însă trebuie să știi cum să îți întreții manichiura pentru a evita să îți refaci unghiile mai mult de o dată pe săptămână. Iată câteva sfaturi.

Obține o bază bună

Înainte de a începe să îți aplici manichiura trebuie să te asiguri că baza ta este curată. Acest lucru înseamnă că patul unghiilor tale trebuie să fie îngrijit și unghiile curate ca lacrima. Chiar dacă nu ai lac de unghii pe unghii asigură-te că aplici niște dizolvant de unghii pentru a îndepărta excesul de uleiuri și murdărie, pentru a face ca lacul să adere mai bine. În al doilea rând, aplică un strat de bază. Acest pas este, în general, sărit de multe, dar dacă vrei ca manichiura ta să reziste mai mult timp trebuie să investești într-un strat de bază bun.

Vopsește-ți unghiile

După ce ai creat o bază, poți aplica acum culoarea dorită de lac de unghii. Este important să nu aplicați oja prea subțire sau prea groasă. Trei-patru straturi subțiri ar fi de ajuns, în loc de două straturi groase. Acest lucru va diminua timpul de uscare și va evita bulele nedorite în cazul straturilor groase. De asemenea, asigurați-vă că și vârfurile unghiilor au ojă pentru a evita ciobirea prematură a vârfurilor.

Alegeți o culoare

Există atât de multe culori și modele de lac de unghii din care poți alege. Cu toate acestea, este recomandat ca pentru a obține o manichiură de durată mai lungă să optezi pentru o culoare strălucitoare. Acest lucru se datorează faptului că micile pete de sclipici aderă mai bine la unghii, prelungind astfel durata de viață a manichiurii tale. După ce te-ai asigurat că toate unghiile tale sunt vopsite, mergi mai departe și aplică un top coat. Puteți, de asemenea, să folosiți stratul de bază și să îl aplicați pe post de top coat (economisiți niște bani). Acest strat sigilează manichiura dacă aplici puțin pe vârfurile și marginile unghiilor. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a evita ciobirea prematură a unghiilor.

Aveți răbdare

Trebuie să ai răbdare pentru a obține o manichiură bună. Așteptați până când oja se usucă bine înainte de a manipula orice. Timpul mediu de așteptare este de aproximativ 45 de minute, după ce ai terminat poți opta să îți înmoi unghiile în apă rece și apoi să aplici crema de mâini preferată. Acest lucru creează unghii alunecoase până când acestea sunt complet uscate. De asemenea, păstrați un topcoat în geantă sau în sertar. Este util să aplicați un topcoat o dată la două zile pentru a evita ciobirea prematură a unghiilor.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)