Cum sa iti cumperi corect cada?

Cada de baie este un element foarte util, care ani de zile a jucat un rol aproape exclusiv functional. In realitate, odata cu trecerea anilor si cu aparitia modernitatii – o epoca caracterizata de o atentie deosebita la designul interior care afecteaza si baia – aceasta incapere a fost protagonista a numeroase interventii si, dintr-un loc intim si ascuns care era, a devenit un mediu care a ajuns sa fie aproape ostentativ. Multe mode s-au schimbat si, odata cu ele, si alegerea de a instala un accesoriu de mobilier, cum ar fi o cada de baie in loc de o cabina de dus: mai mare, mai mica, de diferite forme, echipata cu diverse elemente etc. O tendinta atemporala este de a include referinte vintage in casa si, in acest sens, cazile de baie moderne retro sunt din nou la tot mai mare cautare pentru a decora mediul inconjurator cu stil si eleganta. Alege o cada freestanding 150 de la good bath .

Cada de baie freestanding, cu sau fara picioare, este cu siguranta cea mai populara solutie si este capabila sa transforme si sa formeze baia, scufundandu-i literalmente pe cei care intra intr-o epoca demult apusa, dar care nu a disparut niciodata in totalitate. De ce ar trebui sa alegeti cazi freestanding de baie moderne sau retro? Va vom explica, cu cateva exemple care suntem siguri ca va vor inspira sa alegeti cea mai potrivita piesa de mobilier pentru baie.

Bai moderne freestanding

Cine ar vrea sa renunte la acele momente de relaxare extrema cand, dupa o zi plina si obositoare, te poti bucura de o baie calda si placuta? Acum, combinati acest sentiment cu imaginea unei frumoase cazi de baie moderne si independente, cu un profil sinuos si acomodant, in care sa abandonati toate celelalte ganduri. Atunci dispare ideea de a inlocui exclusiv cada de baie cu solutia cabinei de dus verticale. Cu siguranta, daca aveti posibilitatea, instalarea ambelor completari este cea mai buna, dar cand spatiul este limitat, atunci o cada de baie freestanding este ceea ce aveti nevoie.

Cada de baie retro cu picioare

O alternativa fascinanta si foarte contemporana este alegerea unei cazi de baie independente cu picioare. Doar acest ultim detaliu poate caracteriza intregul mobilier, dand senzatia unei reintoarceri in trecut. In mod traditional, aceste cazi de baie erau amplasate in centrul bailor care erau destul de mari. In realitate, puteti, de asemenea, sa va plasati cazile de baie retro in colturi utile ale camerei, fara a fi nevoie de un spatiu deosebit de voluminos. Pentru a pune in valoare contextul original al acestor accesorii, o miscare inteleapta este de a adauga in camera alte elemente care amintesc de acest stil. In acest sens, ati putea adauga la cada o masa din fier forjat si un cuier din acelasi material, eventual in aceleasi culori. De ce nu, de asemenea, o oglinda cu rama aurita si profile decorate, capabila sa completeze stilul vintage care va avea in orice caz, ca protagonista, cada de baie cu picioare.

Forme patrate, dreptunghiulare, rotunde, ovale sau alte forme: tot ce trebuie sa faceti este sa o alegeti pe cea care va place cel mai mult si sa o combinati cu elemente sau completari care urmeaza aceleasi linii. Rezultatul va fi o baie eleganta, rafinata si foarte sic. O singura recomandare: daca invitati rude sau prieteni, nu-i scapati din ochi! Daca va invitati prietenii sau familia, nu-i scapati din vedere – vor fi tentati de frumusetea cazii de baie independente!