Cele mai importante motive pentru a cumpara un scooter electric?

Vrei sa cumperi o motoreta electrica dar nu stii care sunt principalele argumente in sensul acesta? Ti le prezentam noi pe toate, astfel incat sa iti fie mai usor sa obtii informatiile de care ai nevoie:

Cei care locuiesc intr-un oras s-ar putea sa fi observat o multime de scutere electrice in trafic si trotinete electrice de inchiriat de-a lungul trotuarelor. Acestea sunt destul de practice si multi oameni cred ca in curand vor inlocui populatia de masini. Mai ales cu faptul ca sunt mult mai ieftine decat masinile, oamenii isi permit sa le cumpere si sa le foloseasca.

Poti folosi intotdeauna cel mai bun scuter electric off-road, pentru excursii zilnice, cum ar fi vizitarea prietenilor, naveta la locul de munca care se afla la cativa kilometri distanta sau daca doriti sa mergeti la sala. Trotineta electrica va functiona excelent si te va mentine mobil. Chiar si pentru calatoriile tale mai lungi, un scooter electric nu te va dezamagi.

Exista multe motive diferite pentru a schimba masina cu un scuter electric. Sa aruncam o privire la cateva dintre cele mai bune motive pentru a face schimbarea.

Iti vei reduce amprenta energetica

Cerintele de combustibil pentru conducerea oricarui vehicul, chiar si doar pentru o distanta scurta, se aduna rapid. Pentru cei care trebuie sa calatoreasca mai departe, aceste costuri pot fi enorme, atat pentru portofel, cat si pentru mediu. Pe de alta parte, cu putina putere a bateriei, poti calatori cu usurinta fara a consuma combustibili fosili. Folosind un scuter electric, elimini si noxele de evacuare pe care le-ai fi eliberat cu masina clasica.

Un moped electric necesita mai putin efort decat orice bicicleta cu pedale

Bicicletele cu pedale sunt o modalitate excelenta de a economisi combustibil, dar nu toata lumea are capacitatea si rezistenta de a le folosi pe distante lungi. De asemenea, multi oameni nu vor sa apara transpirati la munca. Pe de alta parte, scooterele electrice sunt alimentate cu o baterie litiu-ion care va parcurge 40 de km cu o singura incarcare, astfel incat vei avea nevoie de mai putin efort pentru a te deplasa acolo unde ai nevoie.

Economisesti timp pentru naveta

Orasele sunt pline de masini la orele de varf, iar drumurile pot fi uneori greu de parcurs. O calatorie cu masina de 10 minute poate dura mai mult de 30 de minute in orele de varf. Trecand la o trotineta electrica, iti poti reduce timpul de naveta fara a fi nevoit sa astepti in trafic. Numai acesta este un motiv major pentru care multi oameni aleg sa treaca la un scuter electric sau la un moped electric, dintr-o masina.

Vei putea economisi bani

La inceput, scuterele  vor economisi bani pentru ca sunt mult mai ieftine decat o masina. Poti cumpara un scuter pentru o fractiune din pretul unui vehicul. De asemenea, vei economisi bani la intretinere, costurile cu combustibilul si alte necesitati ale masinii. Prin urmare, trecand la e-Scootere, vei economisi bani si pe termen lung.

 

Unii oameni isi fac griji cu privire la costul incarcarii unui scuter electric. Nu ar trebui sa existe nicio ingrijorare. Incarcarea unui scuter electric abia va creste factura la electricitate. Unii oameni nici macar nu observa diferenta, pentru ca este extrem de mica.