Cele 4 tipuri de servicii funerare

Cele 4 tipuri de servicii funerare

„Mărimea unică pentru toți” nu se aplică serviciilor funerare. Există multe tipuri diferite de aranjamente funerare disponibile, iar servicii funerare braila pot personaliza cu ușurință o înmormântare pentru a reflecta personalitatea unică a decedatului, satisfăcând în același timp dorințele familiei.

Serviciile funerare au evoluat de-a lungul anilor datorită schimbării tradițiilor religioase și culturale, precum și a schimbărilor în normele sociale.

Tendințele au influențat și înmormântările, de exemplu, înmormântările verzi și înmormântările finanțate în mod colectiv au crescut recent în popularitate. Cu toate acestea, în ciuda diverselor opțiuni pentru aranjamente funerare care abundă, serviciile funerare de bază încercate și adevărate rămân în continuare.

 

Înmormântare tradițională cu servicii complete

O slujbă tradițională de înmormântare include o vizionare sau o vizită, o ceremonie funerară și înmormântare la mormânt. Cunoscute și sub numele de înmormântare „cu serviciu complet”, înmormântările tradiționale tind să fie principalul pachet oferit de majoritatea cămășilor funerare. Începe cu o vizionare / vizitare, unde participanții pot vizualiza corpul și își pot aduce omagii familiei. Îmbalsamarea este de obicei recomandată pentru vizionări, deși sicriul poate rămâne închis conform dorințelor familiei.

O slujbă de înmormântare urmează vizionarea / vizitării și se ține la o funerară, la o biserică sau în alt spațiu pentru evenimente. Înmormântările tradiționale includ de obicei elemente precum rugăciuni, elogii, lecturi și muzică. Ulterior, corpul este transportat prin procesiune la cimitir / locul de înmormântare și înmormântat în mormânt. De asemenea, poate exista o recepție funerară sau repast pentru ca familia și prietenii decedatului să se reunească după înmormântare.

 

Înmormântare directă

O înmormântare directă, uneori numită înmormântare accesibilă sau înmormântare imediată, are loc atunci când decedatul este înmormântat la scurt timp după moarte fără slujbe de înmormântare sau altă ceremonie formală. Funeraria obține certificatul de deces și permisele necesare, pregătește cadavrul și organizează transportul la cimitir pentru înmormântare.

Înmormântarea directă tinde să fie o opțiune funerară la prețuri accesibile, deoarece îmbălsămarea corpului nu este necesară și o cutie simplă poate fi folosită pentru înmormântare în locul unui sicriu scump. Lipsa serviciilor ceremoniale reduce, de asemenea, costurile totale de înmormântare, dar costul parcelei cimitirului ar trebui luat în considerare atunci când se calculează cheltuielile totale. Terenurile de morminte ale cimitirului pot fi scumpe în funcție de locație.

 

Serviciu complet de incinerare

O incinerare cu servicii complete include o vizionare sau vizitare, servicii funerare și servicii de incinerare de bază. Deoarece există o vizionare, de obicei corpul va fi îmbălsămat. Cenușa incinerată este plasată într-o urnă care poate fi îngropată sub sau deasupra solului, împrăștiată sau păstrată de familie.

 

Incinerare directă

O incinerare directă se întâmplă atunci când decedatul este incinerat la scurt timp după moarte fără nicio slujbă de înmormântare sau altă ceremonie formală. Imbalsamarea nu este necesară deoarece nu există vizionare / vizitare, iar un container de carton poate fi utilizat pentru procesul de incinerare. Incinerarea directă este o opțiune funerară ieftină și crește rapid în popularitate în rândul consumatorilor atenți la preț.