Când și cum să cumpărăm o rochie de mireasă | edenbride.ro

Ideea de a cumpăra rochii de mireasă este palpitantă și plină de imaginație, dar nu este un proces simplu. Este un vis devenit realitate pentru majoritatea femeilor, dar este o lume cu totul nouă, diferită de achizițiile din magazinele fizice și mai complexă și consumatoare de timp decât cumpărăturile pe internet. În consecință, începerea poate fi intimidantă, iar procedura nu este întotdeauna plină de farmec. Chiar și pentru cel mai devotat cumpărător, complexitatea menționată mai sus, combinată cu o pandemie la nivel mondial, generează o multitudine de probleme pe care majoritatea cuplurilor care plănuiesc nunți mici în 2020 și sărbători mai mari în 2021 și 2022 nu le-au anticipat.

Unele greșeli sunt banale, cum ar fi lenjeria intimă neagră, în timp ce altele ar putea duce la regretul cumpărătorului. Fie că angajezi un stilist care este specializat în nunți, și în toate lucrurile formale, fie că mergi singură cu sprijinul unui grup de prieteni și familie atent selectat, această este o activitate care necesită consiliere de specialitate. Nu numai că ar trebui să găsești ținuta ideală pentru ceremonie, dar ar trebui să te bucuri și de timpul petrecut la cumpărături pentru ea.

Începeți căutările pentru rochia de mireasă perfectă

Acest lucru este mai important ca niciodată în timpul pandemiilor. În plus, veți avea mai mult timp să cercetați. Weekend-urile de acasă sunt ideale pentru a naviga pe site-uri web de designer, online și alte platforme de social media pentru rochii de mireasă 2022. Aflați tot ce trebuie să șțiți despre componentele care vă plac, decolteuri, siluete, țesături, ornamente și așa mai departe. Când vine vorba de începerea căutării, va fi destul de util să intri la prima întâlnire cu o înțelegere de bază a mărcilor, rochiilor și modelelor care îți plac și care se potrivesc stilului tău.

Nu trebuie să te stresezi și să iei o decizie rapidă și nepotrivită. Nu trebuie să știi exact ce vrei imediat, indicat este că întâi sa te gândeșți la locația ta, la codul vestimentar, sezonul nunților, numărul de invitați și stilurile preferate pentru a avea o idee bună de unde să începi. De asemenea, păstrați lucrurile simple, dacă preferați mânecile, dacă detestați formele de sirenă, acesta este un loc bun pentru a începe. Dacă plănuiești o nuntă cu invitați mari și vrei să ieși în evidență din mulțime, poartă o rochie de bal. Acesta poate fi, de asemenea, un punct de plecare. Gestionează-ți așteptările dacă îți place moda și ai deja o viziune despre rochia ta de mireasă perfectă.

Este posibil să aveți o imagine mentală a rochiei, dar este posibil să nu existe în viața reală exact așa cum există în imaginația voastră. Potrivit ar fi să te pregătești pentru experiența de cumpărături având o idee despre ceea ce vrei și păstrând mintea deschisă. Dacă aveți inima pusă pe o anumită marcă sau rochie, sunați înainte pentru a vă asigura că va fi disponibilă la programare, pentru a nu te întoarce acasă dezamăgita.