Bumbacul si lenjeriile de pat

Cred ca am cativa ani buni de cand tot cumpar lenjerii de pat de la CasaNewConcept. Am vazut ca multa lume face la fel, dar lasa si recenzii, asa ca m-am gandit ca poate ii e util cuiva ce am si eu de scris. Prima data cand am comandat de aici a fost acum cativa ani cand cautam niste lenjerii de pat pentru dormitorul meu si al fiicei si mi-a recomandat o prietena magazinul online. Pana la acel moment nu mai cumparasem niciodata lenjerii de pat online, doar din magazine fizice pentru ca voiam sa le vad inainte si sa le simt. 

De atunci au trecut ani intregi prin care nu am mai cumparat direct din magazin pentru ca mi-e mult mai comod si castig mult timp uitandu-ma direct online dupa ceea ce am nevoie. Am incredere in cei de la Casa New Concept pentru ca produsele lor au fost intotdeauna foarte bune si nu am cumparat numai lenjerii pat bumbac, ci si din alte materiale precum satin sau matase. Pana atunci cumparasem si din amestecuri sintetice ceea ce era o adevarata greseala pentru ca nimic nu se compara cu o lenjerie de calitate.

Nu am mai avut nici probleme cu somnul, ma odihnesc foarte bine si nu m-as fi asteptat ca o simpla lenjerie sa aiba o influenta atat de mari. Auzi peste tot ca lumea isi cumpara saltele scumpe, dar si lenjeria poate cont la fel de mult. Nu cred ca vrea nimeni lenjerii confectionate din materiale aspre, dar si aproape transparente pe care le pui pe pat si vezi direct salteaua. Sa nu mai zic nici de culorile sterese care se deterioreaza si mai mult dupa prima spalare.

In schimb, la Casa New Concept nu am avut niciodata astfel de probleme si de asta am comandat de aici in ultimii ani. Am sa atasez si cateva poze in caz ca vrea cineva sa vada cum arata unele lenjerii dupa cativa ani de folosire. Ei recomanda ca la doi ani sa le schimbam, dar eu pe unele le folosesc de mai mult si inca mi se pare ca arata mult mai bine decat altele noi. 

Si preturile au fost intotdeauna bune aici, asa ca nu am simtit ca fac cine stie ce efort pentru a cumpara o lenjerie ca lumea. De multe ori am prins si oferte foarte bune pe care abia le astept si in viitor pentru ca merita sa profiti de preturile atat de mici. Per total mi se pare ca la lenjeriile de pat din bumbac de aici raportul calitate – pret este ideal astfel ca daca cineva are nevoie de un asemenea produs, recomand cu incredere pe cei de la CasaNewConcept.