Beneficiezi de servicii medicale oriunde in lume cu asigurarea de sanatate de la TCV

Calatoriile, indiferent ca sunt efectuate in scop personal sau profesional, presupun o serie de riscuri greu de controlat. Cu toate acestea, cand vine vorba de propria sanatatea, este important sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a o proteja pe cat posibil. In acest sens, cu ajutorul TCV puteti incheia o asigurare de sanatate pentru calatorie care sa garanteze efectuarea serviciilor medicale necesare, indiferent de cauza problemei cu care va prezentati. In acest fel nu va mai trebui sa achitati costurile mult prea mari pe care sistemele medicale le solicita pentru efectuarea serviciilor aferente.

Ce este o asigurare medicala de calatorie?

Grija pentru sanatate este esentiala oriunde ai calatori si, de aceea, o asigurare de sanatate de calatorie reprezinta nu doar un beneficiu financiar, ci si o dovada de responsabilitate. Aceasta polita vizeaza garantarea tuturor serviciilor medicale de care ai nevoie atunci cand parasesti tara. Fie ca este vorba de o simpla raceala si aveti nevoie de achizitionarea unor medicamente, fie ca ai suferit un accident si aveti nevoie de o interventie mai complexa, costurile vor fi acoperite de catre casa de asigurari.

Polita vizeaza si situatii mult mai grave si acopera chiar si costurile de repatriere, in caz de deces. Singura limita este data de suma maxima pe care ati setat-o la semnarea contractului. Astfel ca serviciile medicale vor fi decontate doar in masura in care nu depasesc suma respectiva.

Intra in posesia unei asigurari de calatorie online

La TCV am simplificat pe cat posibil procesul prin care puteti intra in posesia unei asigurari medicale pentru calatorii. Nu va trebui decat sa urmati pasii expusi pe site. Selectati planul dorit, completati datele personale solicitate si trimiteti solicitarea. Odata acceptata nu va mai trebui decat sa semnati contractul si sa achitat suma aferenta tipului de asigurare vizat. Asadar, imediat dupa acest moment, puteti incepe sa calatoriti in siguranta in toate statele vizate in contract.

Beneficiezi de cele mai bune oferte pentru asigurarea de sanatate de calatorie cu TCV

Pentru ca ne dorim ca polita medicala sa fie un beneficiu la care sa poata avea acces cat mai multe persoane, am cumulat o serie de oferte foarte variate, care sa vina cu specificatiile si costurile proprii. Pe aceasta cale, fiecare viitor asigurat isi poate alege contractul in functie de nevoi si posibilitati.

In plus, pe site va va intampina un calculator cu ajutorul caruia sa obtineti o estimare a costurilor totale pe care trebuie sa le achitati la semnarea contractului. Astfel va va fi mult mai usor sa luati cea mai buna decizie, fiind in deplina cunostinta de cauza cu privire la tot ceea ce implica o asigurare medicala de calatorie.