Avantajele luminilor solare cu LED

Luminile cu LED super stralucitoare  sunt perfecte pentru a fi utilizate ca lumini solare. Ai nevoie doar de o zecime din energia care ar fi folosita de o lampa incandescenta cu aceeasi luminozitate. Un panou solar si o baterie reincarcabila sunt suficiente pentru a furniza lumina universala cu energia necesara . Potecile intunecate din gradina, intrare sau alee pot fi iluminate la fel de eficient ca si podul, magazia pentru scule din gradina sau garaj. Impreuna cu panoul solar si bateria, lumina universala poate fi utilizata flexibil oriunde este nevoie de lumina, dar nu sunt instalate linii electrice. Exista mai multe tipuri de lampi solare puternice .

Posibilele domenii de aplicare a luminilor cu energie solara

Luminile pot fi utilizate atat in ​​public, cat si in spatii private sau comerciale:

  1. Le puteti folosi pentru a lumina pasarelele din gradina si din jurul casei
  2. Faceti drumul spre casa luminos si sigur

LED-urile iti ilumineaza casa, numarul casei, semnul companiei tale: Asa vei fi gasit de serviciul de colete mult mai usor, precum si de vizitatorii si clientii tai. Cu luminile independente de reteaua electrica, economisiti bani si, in acelasi timp, ne protejam clima: deoarece electricitatea din lumina soarelui nu emite dioxid de carbon daunator in atmosfera noastra.

Modelarea viitorului cu lumini solare

Cu lumina universala independenta de sursa de alimentare stationara, va castigati libertatea in ceea ce priveste tehnologia de iluminare. Soarele iti asigura energia electrica de care ai nevoie. Pentru noi, oamenii, este cea mai sigura si mai mare sursa de energie regenerabila constant, care ne va furniza energie curata si gratuita timp de miliarde de ani. Luminile solare actionate cu energie solara sunt primul pas catre un nou tip de generare de energie. Cu cativa ani in urma, guvernul a anuntat ca va intrerupe treptat productia de energie nucleara. Schimbarea este acum vizibila: din ce in ce mai multi oameni apeleaza la alternative – si generarea de energie solara este una dintre ele. Desi o centrala nucleara dupa cealalta este oprita si nu mai furnizeaza electricitate retelei, se mai poate exporta energie electrica. Energiile regenerabile asigura ca preturile la electricitate la bursa de energie electrica scad constant. Din pacate, furnizorii de energie nu va transmit acest avantaj de pret in calitate de consumator final. Cu lumina universala LED nu veti fi doar independenti de liniile de alimentare instalate, ci si de pretul electricitatii.

Avantajele iluminarii cu LED

De cand clasicele becuri pentru iluminat si-au inceput ziua, luminile cu LED-uri au crescut. LED-ul inseamna: Dioda Emitatoare de Lumina si este o tehnologie de economisire a energiei pe care o puteti utiliza flexibil oriunde. LED-urile au o durata lunga de valabilitate si sunt fabricate fara mercur sau alte substante nocive . Imediat dupa pornire, lumina universala straluceste cu luminozitatea maxima si nu incepe sa palpaie nici dupa multi ani de functionare. Luminile solare nu au nici cel mai mic procent de infrarosu, nici o componenta UV. Ele emit lumina puternica , ilumineaza foarte bine zona , consuma putina energie electrica – pe care o trag si din puterea soarelui. Astfel factura la curent este mai ieftina si puteti face un bine mediului.