Alege pietrele și cristalele care te vor proteja

Cristalele si pietrele au avut dintotdeauna o semnificatie puternica in viata oamenilor. Fiecare mineral in aprte vine cu o multime de proprietati avand influente asupra vietii noastre, carierei, sentimentelor si asa mai departe. Si, asa cum era de asteptat, exista pietre care ne pot proteja, pe noi, ce cei dragi sau chiar casa in care locuim.

Mai jos, avem o lista cu cele mai folosite pietre de protectie energetica la nivel mondial, atat pentru eficacitatea lor, cat si pentru utilizarile specifice pe care le au, disponibile și la e-crystals.com.

  1. Chihlimbarul este una dintre cele mai folosite pietre de protectie

De sute de ani oamenii au cautat pietre de protectie. Una dintre cele mai apreciate este piatra de chihlimbar, desi aceasta nu este un mineral, ci rezultatul intaririi rasinii de copac. Din acest proces au aparut aceste pietre frumoase.

Se crede ca bijuteria de chihlimbar are capacitatea de a capta energiile negative si de a le transforma in unele pozitive. Daca esti in cautarea unor pietre de protectie pentru casa, plasati cabosoane de chihlimbar in diferite zone ale casei dvs.

In plus, deoarece provine din intarirea rasinii din copaci stravechi care au existat cu milioane de ani in urma, se crede ca are puteri energetice stravechi ale naturii, prin urmare, samanii si vindecatorii o folosesc ca o amuleta pentru a indeparta toate energiile negative care au venit la o persoana.

Pentru a beneficia pe deplin de proprietatile energetice ale acestei bijuterii, se recomanda folosirea unui chihlimbar care contine substante organice prinse, precum frunze sau vreo insecta intrucat ii sporeste energia, sub forma de inele, pandantive sau coliere.

  1. Piatra de ametist impotriva deochiului

In antichitate, pietrele de ametist erau folosite ca amulete pentru a-i alunga pe criminali atunci cand calatoreau pe distante lungi. In prezent, sunt cristale folosite pentru a evita deochiul sau atacurile psihice. Piatra de ametist ajuta si la atragerea energiilor pozitive, la calmarea anxietatii si a gandurilor. In cazul in care vrei sa beneficiezi de ceea ce iti ofera aceasta piatra este recomandat sa porti bijuterii care sunt realizate cu ea. Alege  inele, bratari, cercei si pandantive cu ametist. Pentru casa alege geode de ametist.

  1. Lapis lazuli pentru a oferi protectie impotriva raului

In timpul Renasterii, proprietatile pietrei de lapis lazuli au fost exploatate foarte mult, dar nu in acelasi mod in care se face astazi. Pe atunci erau pietre pretioase din care se extragea vopseaua albastra pentru picturi, astazi este considerata o puternica piatra protectoare impotriva energiilor rele.

Multi oameni considera lapis-lazuli una dintre cele mai puternice pietre de protectie. Lapislazuli poate fi folosit in talismane, bratari si alte accesorii pentru barbati si femei.

  1. Jad pentru a proteja impotriva vibratiilor rele

Bijuteria de jad este o piatra pretioasa folosita pe scara larga in China. Desi este considerata o piatra pentru a atrage dragostea, este si cautata pentru ca se crede ca are capacitatea de a proteja oamenii in activitatile lor, la serviciu si acasa.

Pe langa faptul ca ofera protectie oamenilor in a evita vibratiile proaste, are acelasi efect asupra obiectelor. De exemplu, multi oameni plaseaza cabosoane de jad in gradini pentru a proteja plantele.

  1. Cuartul albastru sunt pietre de protectie energetica

Unul dintre cele mai cunoscute si mai folosite minerale de protectie din lume este cristalul de cuart albastru. Este o piatra care are capacitatea de a capta atat energiile pozitive, cat si pe cele negative. Prin retinerea acestora din urma, ii protejeaza pe oameni de efectele lor si amplifica energiile pozitive.

  1. Cuart citrin pentru a-ti proteja energia pozitiva

Una dintre cele mai recomandate pietre pentru combaterea mediilor negative este citrinul. Culoarea sa este legata de energia generata de soare iar aceasta energie stralucitoare este legata de protectia impotriva energiilor negative si a deochiului.

Citrinul nu este recomandat celor cu emotii puternice sau dificil de controlat. Cabosoanele de citrin pot fi plasate in camera cand dormi pentru a evita perturbarile energetice.

  1. Piatra acvamarin pentru a alunga ghinionul

Multi sunt atrasi de aceasta piatra datorita culorii sale, deoarece albastrul ei intens aminteste de mare si de cer. Cristalul acvamarin este considerat una dintre cele mai eficiente pietre de protectie, deoarece se crede ca poate alunga energiile rele si ghinionul.

Acvamarinul este, de asemenea, folosit pentru a alunga neincrederea. Fiind o piatra pretioasa, este folosita pe scara larga in realizarea de bijuterii, asa ca poti purta un pandantiv sau un inel acvamarin.

  1. Cuartul clar este cea mai puternica piatra de protectie

Cuartul clar este considerat o mare sursa de energie pozitiva si poate fi folosit de oricine.Sunt considerate si pietre de protectie energetica foarte eficiente. Amuletele acestei pietre sunt folosite pentru a dizolva perceptiile negative pe care le ai despre ceilalti si despre tine. In plus, protejeaza aura. In mai multe culturi din intreaga lume, cuartul este cea mai puternica piatra de protectie dintre toate. Expertii recomanda amplasarea cuartului in centrul casei tale.

  1. Ochi de tigru pentru a-ti proteja rationamentul

Abilitatile tale trebuie, de asemenea, protejate de blocaje care te pot impiedica sa gandesti sau sa actionezi corect. Cuartul ochi de tigru este una dintre pietrele care sunt cautate pentru a proteja acesti factori. Piatra de ochi de tigru este recomandata celor care au nevoie de stimulare si sunt introvertiti. Cei care il folosesc au incredere ca ii protejeaza de blocaje temporare care pot afecta rationamentul.

  1. Cristalul turcoaz pentru a te proteja de infidelitate

Una dintre cele mai apreciate proprietati ale turcoazului este ca se crede ca protejeaza impotriva infidelitatii. Amuletele turcoaz sunt recomandate si calatorilor care doresc sa se simta protejati si celor care traiesc in medii negative sau instabile in sens politic si/sau social.

Acum stii care sunt pietrele de protectie pe care oamenii le pretuiesc cel mai mult. Trebuie doar sa le analizezi cu atentie proprietatile si aspectele si o vei putea alege pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.