4 produse care nu pot lipsi din salonul tau de unghii

In momentul in care iti dotezi salonul, alege unele dintre cele mai bune produse, astfel incat sa te asiguri ca le oferi clientilor tai tot ce au nevoie si ca raspunzi corect tuturor solicitarilor. Iti prezentam in cele ce urmeaza, 4 produse de care cu siguranta ai nevoie atunci cand iti deschizi un salon de manichiura.

Un kit cu oje semipermanente

Un kit cu oje semipermanente este indispensabil in momentul in care vrei sa te asiguri ca ai mereu la indemana tot ce iti trebuie pentru un salon bine dotat. Spre exemplu, poti alege mai multe culori individual, dar cea mai buna varianta este sa le cumperi la set pentru ca vor fi mai ieftine. Alegand produse de la hotnails.ro vei putea cumpara oja de care ai nevoie la preturi avantajoase alaturi de alte produse la fel de calitative.

Freze de unghii de buna calitate

Atunci cand intri in magazinele online vei descoperi ca ai la dispozitie mai multe tipuri de freze de unghii din care sa alegi. Exista varianta foarte ieftina, dar care functioneaza cel mult pentru uz personal si exista si variante mai scumpe, care iti permit sa reglezi usor viteza si care te ajuta sa pilesti unghiile mai rapid si mai eficient. Aceste variante sunt cele potrivite pentru saloane atunci cand nu vrei ca pila de unghii sa iti faca cele mai neplacute surprize exact atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea. De asemenea, un alt aspect la fel de important este sa ai mereu o pila de rezerva.

Pile de carton si buffere

Pentru ca manichiurile sa iasa cat mai bine ai nevoie si de pile clasice, insa pilele pe care le cunosti deja, din metal, nu functioneaza pe manichiura cu gel. Pe manichiura cu gel functioneaza exclusiv pilele din carton sau cele profesionale. In plus, fata de pilele cu diverse abraziuni, vei avea nevoie si de buffere pentru a finisa unghiile. Acestea sunt unele dintre cele mai utile solutii pentru tine atunci cand vrei ca manichiurile pe care le faci sa arate perfect.

Nu uita de accesoriile pentru unghii

Accesoriile pentru unghii sunt si ele extrem de importante mai ales ca foarte multe femei aleg sa le utilizeze si le vor solicita. In cazul in care nu ai, ar trebui sa faci un curs de nail art pentru a invata sa faci modele, altfel vei descoperi cum clientele tale sunt foarte dezamagite. Nu uita ca este recomandat sa raspunzi cat mai bine tuturor solicitarilor, astfel incat sa te asiguri ca clientii se vor intoarce la tine. Doar asa vei putea sa obtii rezultatele de care ai nevoie si sa poti evolua in afacerea pe care o ai.

Cu siguranta ai investit suflet in salonul tau deci este momentul sa investesti si in produse premium. Cu ajutorul lor, vei putea sa te asiguri ca un numar tot mai mare de cliente vor apela la tine si iti vor solicita serviciile in mod periodic, devenind cliente fidele.